Onsdagsgolf 7. august (og smuler av 31. juli) 2019

Onsdagsgolf 7. august (og smuler av 31. juli) 2019

Hei på deg!

Det har vært litt tema denne sommeren at innleggene har kommet omtrent annenhver uke nå. Litt ferie, litt syk, litt dårlig tid, litt diverse. Forhåpentligvis er vi tilbake til normalt igjen nå snart.

Oppmøtet har vært bra i hele sommer og 31. juli så vi 25 ta turen mens i dag var vi hele 30. Det lover godt for fremtiden.

Forrige uke var det Ole Einar som nok en gang har en skikkelig god runde på gang og går solid på -9. Olav har også en god runde og tar 2.plassen på -4, mens Jens (rimer, vøtt) tar 3.plassen på -2.

Det var jevnt i Viderekommen, men Martin tok en knepen seier på +1 med ett kast foran Johannes og Grave på +2.

Mathias Wangen spiller veldig bra i Nybegynner og går en solid runde på +6. Verner og Tien kniver alltid om plassene, men denne gangen er det Verner som tar 2.plassen på +10 foran Tiens +14.

Denne uken, mye som den forrige, så er det Ole Einar som er best på -7 mens Jørn og Tor-Erik syntes det var greit å stoppe på -5 og dele 2.plassen.

Gøy å se at det er noen nye fjes som blander seg inn i Viderekommen som har blitt dominert av mange av de samme en stund nå. Magnus Håkonsen går knepent best på +2 mens Ådne Brandtzæg også går en solid runde på +3. Johannes og Martin deler 3.plassen på +5.

Mathias Wangen er ikke så ofte innom, men når han er det, så er han alltid best i Nybegynner-klassen. Denne dagen er intet unntak og han går en fin runde på +8. Verner og Tobias syntes det var en god idé å dele 2.plassen på +11.

Kuriosa (med en klype salt):

  • Klatreparken har åpnet og skaper litt hodebry for hull 2 og hull 18.
  • Gamle hull 15 (forehandhullet for de som husker det) ble spilt for dagen.
  • Det samme gjorde et nytt hull 18.
  • Om alle har ført riktig i Metrix, så skal hull 11 ha spilt som det nest letteste på 2.9 i snitt.
  • Nye hull 18 var det 4. vanskeligste med et snitt på 3.7.
  • Alle hull ble birdet (med en klype salt).
  • Hull 5 var det vanskeligste (som egentlig er gamle hull 6, som egentlig er gamle hull 9).
  • Hull 16 var det letteste med et snitt på 2.7 og hele 12 birdier.
  • Hjælp.

CTP har vi hatt og Alex vant visstnok forrige uke mens Ole Einar vant denne gangen (sjokk). Gratulerer så mye og sånn og greier osv.

Og apropos Ole Einar, han hadde en litt seig start, men har nå virkelig dratt i fra på sammenlagten i Open. Han leder nå med 12 poeng over Peter som ikke har vært her de fire siste gangene. Tor-Erik var i ferd med å falle litt av, men har tatt seg sammen og holder fortsatt på en ganske komfortabel 3.plass.

Grave graver fortsatt best i Viderekommen og leder med 14 poeng over Martin. Johannes har tatt et par turer innom og deler nå 3.plassen sammen med Mats.

I Nybegynner er det full omrokkering på pallplassene og vi har nå en ny leder i Verner. Men, han skal ikke bli for eplekjekk ennå, for det er bare 2 poeng som skiller dem. Frode klarte endelig å meie til og leder nå med ett poeng foran Chris og overtar dermed 3.plassen.

Før vi avslutter for kvelden, så vil jeg bare si et par ting ganske kjapt om noe som har kommet opp. Rigging av grupper. Kanskje har vi vært for greie med å la noen gå sammen. Noen ganger har det vært en grunn til det, andre ganger ikke. Det er uansett også bare mye ekstra jobb for oss å sette dette opp i Metrix, så med mindre noen har en god grunn til å gå sammen med noen andre, så overlater vi det bare til Metrix-gudene og kjører tilfeldige grupper. Om noen har med seg noen nye som vil være med for første gang, så skal de selvsagt få lov til å gå sammen med noen de kjenner.

Vi har også fått tilbakemeldinger om at nye hull 18 kan være litt farlig med tanke på en lekeplass som ikke er så altfor langt unna, så vi vi se om vi kan enten flytte utkast eller kurv for å gjøre denne faren nærmest ikke-eksisterende.

Da har jeg rabla hardt og lenge og nå er det leggetid, kjenner jeg.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!

31. juli:

7. august: