Onsdagsgolf 24. juli (og litt ymse fra 17. juli) 2019

Onsdagsgolf 24. juli (og litt ymse fra 17. juli) 2019

Hei, hei!

I disse ferietider er det ikke alltid like lett å få innleggene ut hver uke, så derfor sparer vi det opp i litt påser og bolker og smeller dem sammen.

Forrige uke var det 18 som tok turen. Som jo er respektabelt for en golf midt i sommerferien.

Delt seier ble det her mellom Olav og Ronny på -1, mens Jens Jarle og Tor-Erik tar 3.plassen på +2. Av de 5 som stilte i Open, så var faktisk 4 av dem Master.

Roland styrte showet forrige uke, og da passer det jo også at han tok seieren i Viderekommen på +8. Jevnt ble det her også, og Martin og Jon Daniel deler 2.plassen på +10.

I Nybegynner var det faktisk 8 med, og her var Tien best for dagen med sine +11 mens Daniel var nest best på +13, og da kan dere vel gjette hvilken plass nestemann kom på; Verner på +14.

 

Litt flere var det med i dag, 20 for å være nøyaktig. 8 i Open, 9 i Viderekommen og kun 3 i Nybegynner denne gangen.

Ole Einar har kommet tilbake fra sitt europeiske opphold i Nokia, Finland, og det gjorde tydeligvis ingen skade. Best for dagen på -6, mens Ronny og Jørn deler 2.plassen på -4.

Grave kjører mye sitt eget løp for tiden, og denne dagen er heller intet unntak. Bra nivå på Viderekommen i dag, men Grave graver unna all motstand og går nok en solid runde på -2. Alex går også en veldig solid runde og tar 2.plassen på +1. Martin er alltid å regne med i toppen og tar 3.plassen sammen med Even på +4.

Og da kjører vi vel litt kuriosa. Er det ikke sånn det funker?

  • Hull 10 spiller som det vanskeligste for dagen med et snitt på 1.2 over par.
  • Hull 5 spiller som det letteste med et snitt på 0.2 under par.
  • Kun hull 10 og 15 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 1, 17, og 18 blir bare birdet én gang. Alle av samme mann: den legendariske, den myteomspunnede, Ole Einar.
  • 17 av 20 fikk par på hull 18.

CTP hadde vi sist gang, usikker på hvor det var eller hvem som tok den, men det var sikkert godt jobba.

CTP i dag også, denne gang på hull 5, spesielt utvalgt av Jan Henning og denne var det selveste Jens Jarle som tok og tjente 80 flotte kroner på. Heia, heia. Gratulerer osv.

Etter 14 runder er det et nytt troneskifte i Open. Ole Einar sniker seg så vidt forbi Peter og leder nå med kun ett fattig poeng. Tor-Erik detter stadig litt mer av, og er nå 10 poeng bak Peter. Ronny har begynt å få opp tempoet og er bare 6 poeng Tor-Erik, så han skal nok passe litt på.

I Viderekommen er det fortsatt Grave som graver hardest og har en markant ledelse på 15 poeng ned til Martin. Men det er også et stykke fra Martin ned til Mats med 21 poeng i mellom dem. Even er ikke så langt bak Mats, kun 3 poeng, og har nok lyst til å ta over den gjeve 3.plassen igjen.

Jevnt som alltid i Nybegynner, men det er fortsatt Tien som holder på ledelsen sin med 4 poeng over Verner, mens Chris og Frode Meyer fortsatt kjemper om 3.plassen med kun ett poeng i mellom dem.

Vi hadde også en damespiller for første gang med i år sist gang. Hun meldte seg egentlig på i Nybegynner, men det er så ensomt i Dame-klassen, så jeg flyttet deg inn der. Vil du være sist i Nybegynner eller først i Dame? Jeg tror valget er enkelt.

Og apropos et enkelt valg, nå tror jeg jaggu det er kvelden her, gitt.

Golf som alltid neste uke, så da snakkes vi ved!

Hei så lenge! Hei, hei!

 

17. juli:

24. juli: