Onsdagsgolf 10. juli 2019

Onsdagsgolf 10. juli 2019

Hei igjen!

Ukene og dagene raser avgårde, gitt! Og allerede har vi kommet til runde 12.

Varmt var det i dag, akkurat som sjamanen Gustavsen forutså. Ikke helt Death Valley-tilstander, men mer en fin sommerkveld i Sør-Øst-Norge-tilstander.

25 ville kaste i dag. Grei fordeling mellom klassene med 8 i Open, 11 i Viderekommen og 6 i Nybegynner. Det er nesten nye fjes hver uke nå, så det er positivt å se.

Det var to som helt klart skilte seg ut i Open i dag. Peter holdt seg unna trøbbel og putten til Ole Einar var brennheit. Type Death Valley-heit. De deler seieren for dagen på meget solide -9. Tor-Erik viser nok en gang at han er med for å kjempe og går en fin runde på -3.

Det har vært veldig høyt nivå i Viderekommen i hele år, og i dag er heller intet unntak. Even går en meget solid runde på -1, og det samme gjør Mats. Delt seier her også for dagen. Martin er stabil som alltid og går på +1.

Jeg er ikke helt sikker på hvem Jostein Pedersen er, annet enn at han er kjent som stemmen til Melodi Grand Prix. Han kan tydeligvis kaste også, for han går en sterk runde på +4 i Nybegynner. Verner og Tien har knivet om 1.plassen i Nybegynner i hele år og velger derfor å være broderlige og dele 2.plassen på +12 i dag.

Kuriosa:

 • Alle hull blir faktisk birdet i dag.
 • Hull 10 er det vanskeligste med et snitt på 0.9 over par.
 • Hull 5 er det letteste med et snitt på 0.1 under par.
 • Hull 5 blir også birdet flest ganger; 10 ganger.
 • 7 av 8 hadde par på hull 12. Kun Peter klarte birdie av de 8 i Open.
 • Viderekommen var nesten samme med 9 par, 1 bogey og 1 birdie.
 • Peter går bogeyfritt og har 9 birdier.
 • Ole Einar har 12 birdier og kun 4 par.
 • Det er 3 på sammenlagten i Open som heter Thomas.
 • Det er 3 på sammenlagten i Viderekommen som heter Lars.
 • Det er totalt 5 på sammenlagtlistene som heter Thomas.
 • Sabla mye kuriosa.

CTP hadde vi så klart også. Hull 1 føltes passende. Vanskelige forhold på dette hullet i dag, men Ole sniker seg nok en gang til en CTP og pengebalja (auto-korrektur påstår at dette faktisk er et ord) fortsetter å vokse og han legger 120 kroner til den voksende formuen. Gratulerer så mye. Vel fortjent.

Veldig få endringer på sammenlagten i Open. Peter leder fortsatt over Ole Einar og det skiller 3 poeng mellom dem. Tor-Erik henger også med, men er nå 5 poeng bak Ole Einar.

I Viderekommen er det fortsatt Grave som graver best. 9 poeng har han fortsatt over Martin. Mats (påstår auto-korrektur at det ikke er noe som heter) hopper opp på en 3.plass, men det er jevnt om plassene. 4 poeng skiller ned til Even og 5 poeng ned til Johannes.

Tien og Verner er fortsatt i en hard kamp om 1.plassen i Nybegynner og foreløpig er det Tien som leder med ett poeng. Chris tviholder fortsatt på 3.plassen, men det er bade 3 poeng ned til Frode Meyer. Kanskje meier Frode til snart og gir Chris kamp om 3.plassen (kunne jo ikke la være da, vøtt).

Golf blir det vel fort også neste uke. Selv i disse ferietider, så er oppmøtet like stabilt som alltid. Neste uke markerer også dagen hvor Katarina II overtok tronen i Russland i 1762. Det var mye kontroverser da, og det er fortsatt kontroverser i dag. Forhåpentligvis kan vi la diskusjonen ligge hjemme og heller konsentrere oss om golfen. Vi kan i alltids prøve.

Men ja, det blir nok kos.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!