Onsdagsgolf 3. juli (og det jeg gidder av 26. juni) 2019

Onsdagsgolf 3. juli (og det jeg gidder av 26. juni) 2019

Hei, hei, hei!

Sommeren er her og det er ferietider for mange. Likevel er det mange som synes det passer med golf i parken. 26. juni var det 24 som møtte opp, mens i dag var det 27, så oppmøtet er det ikke noe i veien med.

En liten kjapp gjennomgang av hva som skjedde forrige uke:

Ole Einar går best for dagen på -5 i Open. Grave har nok en knallrunde og går på -2 i Viderekommen mens Christopher Thu er ny i Nybegynner og går en solid runde på +6.

I dag var det hele 10 med i Open og Peter satte i gang el turboen og viste at han fortsatt er å regne med på -6. Ronny og Ole Einar er som regel å regne med i toppen og går likt på -3.

Martin hadde virkelig dagen i dag i ganske tøffe forhold og gikk klart årsbeste på -3. Mats hadde også en god runde og tar 2.plassen på +3 mens Even ikke er langt bak på +4.

Kim Hette er også ny i Nybegynner og viser at han kanskje ikke er så nybegynner med en solid runde på +7. Chris hadde et par birder, men det ble likevel litt mange bogeyer og han ender på +10. Delt 3.plass mellom Frode Meyer og Verner på +18.

Kuriosa:

  • Det blir mye kuriosa om jeg skal ha med for begge rundene
  • Så jeg holder meg til 3. juli
  • Kun hull 15 ble ikke birdet i dag
  • Hull 17 var det vanskeligste for dagen, som ikke er noe sjokk, med et snitt på 4,2. Kun én birdie og ellers alle tallene i den lille gangetabellen omtrent
  • Hull 5, som også var CTP-hullet for dagen var det enkleste på 3,0 i snitt. 7 birdier og 15 par
  • Alle i topp 5 i Open bommet på øya
  • Alle i topp 4 i Viderekommen traff øya og fikk birdie
  • Jan Henning klarte på mystisk vis å miste 3 disker og få en 8-er på hull 16 AKA Pynten
  • Jeg klarte faktisk å finne et teit bilde på Google som passet til dagens tema med doble runder

CTP var det sikkert forrige uke. Visstnok på hull 3, men denne vet jeg ikke hvem det var som tok. Synes å huske at det var snakk om 90 kroner, så da ble sikkert noen glad for det. Knallings.

CTP var det også i dag og den var det Jon Espen “Kaboboom” Kolstad som tok og tjente 120 flotte, norske kroner på. Strålende saker. Gratulerer.

På sammenlagten skjer det litt ting nå som vi er omtrent halvspilt. Kanskje akkurat halvspilt faktisk. Det er faktisk en fullstendig omrokering i topp 3 i Open, hvor nå Peter tar over ledelsen, og viser at ordtaket “neglklipperen er sterkere enn sverdet” aldri har vært mer sant enn det er i dag. Ole Einar overtar 2.plassen og er bare 2 poeng bak, mens Tor-Erik faller ned til 3.plass, men er likevel bare 2 poeng bak der igjen. Kanskje er det Sauen Shaun som må ta litt ansvar for å få småbarnslivskabalen (årets ord?) til å gå opp. Han har i hvert fall ikke vært på de fire siste golfene og mister litt terreng på de andre.

Grave viser at han ikke er klar for graven helt ennå og holder en solid ledelse i Viderekommen med 14 poeng foran Martin. Johannes hadde tydeligvis fått nok av livet i Open og har valgt å flytte ned til Viderekommen igjen. Det betyr at han overtar 3.plassen her, men er likevel bare 4 poeng foran Mats og 9 poeng foran Even.

Tien holder fortsatt Verner bak seg i Nybegynner, men det er bare 2 poeng som skiller dem. Chris holder fortsatt på 3.plassen sin, men Frode er nå bare 9 poeng bak.

 

Golf skal det vel også bli neste uke, skulle man tro. Klokken 18 som vanlig og det er selvsagt CTP- og acepott og åpent for alle som vil.

Det skal visstnok bli varmt neste uke (i følge den veldig troverdige kilden Jan Hennig), men forhåpentligvis ikke like varmt som det ble var i Death Valley 10. juli 1913 med hele 57 °C. Som faktisk også er den varmeste temperaturen som er målt på Jorden.

Da tenker jeg vel kanskje det er på tide å ta kvelden, så da er det natta her.

Hei så lenge! Hei, hei!

 

Onsdagsgolf 26. juni:

Onsdagsgolf 3. juli: