Onsdagsgolf 19. juni 2019

Onsdagsgolf 19. juni 2019

Hei på deg!

Forrige uke var det onsdagsgolf på torsdag og uken før der igjen var det på en tirsdag. Men nå har heldigvis alt av himmellegemer kommet tilbake på riktig plass og Jorden roterer rundt Solen igjen. Onsdagsgolf på onsdag – sånn som det skal være.

18 golfere tok turen i det som skulle se om som ufyselig sommervær, men regnet holdt seg akkurat unna og det skulle vise seg å bli en fin sommerkveld likevel.

Ronny har begynt å komme litt i gang og gikk en fin runde på -5. Ole Einar hadde bare én bogey, men 5 birdier, så da endte han på -4. Klamerholm tar en veldig sjelden visitt i dag, og det med tre disker og en barnevogn på slep. Det var tydeligvis ingen hindring og han viser at gamle kunster enda ikke er glemt og ender på -1.

I Viderekommen fortsetter Grave og dominere og går årsbeste på en meget solid runde på -3. Mats hadde noe skikkelig bra på gang, men det sprakk dessverre ganske bra på slutten, men han ender likevel på +5 sammen med Martin.

Jevnt var det i Nybegynner og Espen Rønningen er best for dagen på +14. Ikke langt bak er Tien på +15, mens Kai tar 3.plassen på +18.

Kuriosa:

  • Hull 1, 16 og 18 blir ikke birdet.
  • Hull 5 er det letteste for dagen med et snitt på 2.7.
  • Hull 11 er det vanskeligste med et snitt på 5.2.
  • Ole og Ronny hadde ikke birdie på noen av de samme hullene. Hadde de slått seg sammen hadde de gått -12.
  • Viderekommen hadde 6 par og én bogey på hull 17.
  • Det begynner å bli vanskelig å finne flere teite bilder på Google som har noe med ace å gjøre.

For… jaggumeg er det ikke ace igjen! Det var ikke mange ukene siden sist, men igjen sitter den på hull 9. Denne gangen er det Ronny. Kjørte visstnok en frekk linje, men vi hørte i hvert fall at det smalt fra neste tee, så nok fart var det på den i hvert fall. Og slu som han er, så var ikke Ronny med på ace-potten. Det hadde ikke blitt store summen uansett, men det hadde likevel blitt et par hundre. Potten står derfor urørt.

Tien insisterte på at CTP skulle være på hull 3, så da ble det sånn. Ole Einar utnyttet anledningen og stikker av med 50 kroner på det. Bra saker.

Noen få endringer på sammenlagten er det også. Tor-Erik overtar 1.plassen alene med en bedre lavest tellende runde over Peter. El Pedro er likevel bre 2 poeng bak, og det samme er Ole Einar også bak Peter igjen. Blir nok et skikkelig race helt til slutten her!

I Viderekommen dominerer Grave stort og har gravet seg en skikkelig luke på 15 poeng ned til Martin. Og der igjen er det 22 poeng ned til Even som fortsatt holder an sin 3.plass.

Tien tar også over ledelsen alene i Nybegynner, men det er bare ett poeng ned til Verner. Sigbjørn bytter klasse til Viderekommen, så Chris tar derfor over 3.plassen.

Golf blir det vel også neste uke. Forhåpentligvis på en onsdag også denne gang, om ikke, så gir vi i hvert fall beskjed. Og på denne dagen neste uke holdt også Elvis sin siste konsert. Kanskje noen som vil ta frem rockefoten å minnes dette. Det skal vi tillate.

Da var det kveld, så gjenstår det bare å takke for denne gang.

Hei så lenge! Hei, hei!