Torsdags-/onsdagsgolf 12. juni 2019

Torsdags-/onsdagsgolf 12. juni 2019

Hei igjen!

Onsdagsgolf er noe rare greier. En skulle tro det ville vært på en onsdag, men denne uken måtte det bli på en torsdag. Sykkelritt og BDO-mila gjorde det vanskelig å finne en annen fornuftig dag enn torsdag. Og apropos torsdag; det er tydeligvis ikke en god dag for golf, for bare 14 møtte opp denne dag. 6 i Open, 5 i Viderekommen og 3 i Nybegynner.

Ole Einar har kommet i gang igjen etter en litt seig start og går mer som normalt på -8. Peter halter seg nok fortsatt rundt og går en litt mer dødelig runde på -4. Som tilsvarer omtrent -12 med røket leddbånd eller hva det nå enn er han holder på med. Sondre viser også at overgangen til Open ikke var forhastet og går en fin runde på -1.

Grave burde kanskje også vurdere å grave ned sin Viderekommen-fortid også, for han går også på -1, men da i klassen under. Martin går også en fin runde på +3 mens Even som alltid går stabilt og ender på +6,

Tien hadde også en god dag og går en solid runde på +9. Chris og Verner hadde det litt tyngre og går på +19 og +20.

Kuriosa:

  • Til tross for bare 14 deltakere, så var det kun hull 9 og 10 som ikke ble birdet for dagen.
  • Hull 9 er også det vanskeligste for dagen med et snitt på 3.9.
  • Hull 14 er det letteste med et snitt på 2.6 og har også flest birdier mer 6.
  • 4 av 6 i Open sto for birdene på hull 14.

CTP var det sikkert også. Usikker på hvem som tok denne, men det kan sikkert noen bekrefte i kommentarfeltet om de leser dette. Bra var det sikkert og noen kroner ble det sikkert også. Strålende saker.

8 runder har blitt spilt og da er vi sånn omtrent 1/3 på vei og mønster begynner å vise seg på sammenlagten.

Peter klarer akkurat nok til å dele ledelsen igjen med Tor-Erik, mens Ole Einar overtar 3.plassen alene, men minsker også avstanden til toppen og er nå bare 4 poeng bak.

Grave graver også motstanden i Viderekommen og har nå en luke på 7 poeng ned til Martin. Even tar over 3.plassen, men det er 18 poeng opp og bare 2 poeng ned.

Likt ledelse er det også i Nybegynner mellom Verner og Tien på 129, mens Sigbjørn bare er ett poeng bak på 128.

Neste uke blir det i hvert fall en god gammeldags onsdagsgolf på en onsdag igjen. Slaget på Kalveskinnet fant også sted denne datoen og vi minnes Erling Skakkes fall. Tipper noen garantert kommer til å nevne dette ved første anledning de får. Nesten helt sikkert.

Men ja, da var det vel alt for denne gang, så snakkes vi ved!

Hei så lenge! Hei, hei!