Onsdags-/tirsdagsgolf 4. juni 2019

Onsdags-/tirsdagsgolf 4. juni 2019

Hei på deg!

Kanskje er du litt forvirret over at vi spiller onsdagsgolf på en tirsdag? Du er ikke alene; det er vi også. Den enkle forklaringen er at det blir enten i dag eller ikke i det hele tatt denne uken grunnet sykkelritt i parken i morgen, så derfor tar vi en liten blasfemisk sjanse og flytter det til tirsdag. Kaller man det likevel onsdagsgolf selv om det er på en tirsdag? De lærde strides.

Strides skulle det også gjøres i de forskjellige klassene. 22 stilte i dag, som er er veldig bra med tanke på at vi måtte flytte dag. Og kanskje måtte det også en tirsdag til for at Open skulle stille med flest spillere. 9 stilte i Open, 8 i Viderekommen og 5 i Nybegynner.

Tor-Erik har gassen på pedalen og nekter å bruke bremsen. Han går enda en solid runde og går dagens beste runde på -5. Ole Einar kom i gang etter hvert og tar 2.plassen på -4. Tredelt 3.plass mellom Ronny, Peter og Jørn på -2.

Grave går litt ujevnt, men når han klarer å grave frem 6 birdier, så blir likevel sluttresultatet ganske solid på +1. Martin henger med og går på +6. Jon Daniel går også en god runde og ender på +7.

Verner spiller bra om dagen og går en god runde på +10 i Nybegynner. Nest best for dagen er Chris, bare ett kast bak på +11, men Espen er noen få kast bak der igjen på +14.

Kuriositetos:

  • Hull 17 er det eneste hullet som ikke blir birdet for dagen.
  • Hull 4 er det letteste. Selv om det bare har 4 birdier, så har det hele 17 par og bare én bogey.
  • Hull 9 er det vanskeligste for dagen og går på 0.8 over par.
  • Hull 17 hadde 8 par og én bogey i Open.
  • Hull 18 hadde 8 par og én bogey i Open.

CTP hadde vi også. El Pedro hadde denne helt fram til Jan Henning “Ka-boom” Gustavsen (selvgitt kallenavn) kom og stjal den med et kast som visstnok var 20 cm fra kurven. Så sier legenden. 70 kroner ble det på den stolte CTP-vinneren. Jan Henning er fornøyd, så da er vi vi fornøyd. Gratulerer igjen.

Sammenlagten begynner å bli litt interessant nå etter 7 spilte runder. Peter hadde et overtråkk og har gått noen litt middelmådige runder til hans standard å være. Tor-Erik derimot har ikke tenkt å roe ned og leder nå sammenlgten med 2 poeng foran Peter. Jørn og Ole Einar ligger likt på 3.plass, mens Ronny bare er ett poeng bak på 5.plass.

Grave har begynt å grave motstanden litt bak seg med mye solid spill om dagen. Han leder nå Viderekommen med 6 poeng foran Martin. Et lite stykke bak der er det ganske jevnt, men Jon Daniel holder 3.plassen enn så lenge.

I Nybegynner er det et nytt troneskifte, og det er Verner som overtar ledelsen med kun ett poeng foran Sigbjørn. Tien er ikke langt bak og holder an 3.plassen.

Golf blir det også neste uken, og som med denne uken, så blir det på nok en tirsdag. Onsdag er tydeligvis en populær dag, for også neste uke er det et arrangement i parken, BDO-mila, som gjør at banen ikke er spillbar. Tirsdag neste uke også, altså. Greit å få med seg. Spre ordet osv.

Så da er det vel egentlig bare å takke for denne litt kontroversielle tirsdagsgolfen, og ønske velkommen til nok en tirsdagsgolf neste uke. Høres rart ut bare å lese det. 11. juni er også startdatoen for slaget ved Jargeau i hundreårskrigen. Hvor blant annet Jeanne d’Arc gjorde sin første offensive krig. Men vi kan heller spare godbitene til neste tirsdag.

Hei så lenge! Hei, hei!