Onsdagsgolf 22. mai 2019

Onsdagsgolf 22. mai 2019

Hei igjen!

Onsdag igjen og det betyr som regel to ting: at det er midt i uka og at det er golf.

20 møtte opp denne litt gråe onsdagen hvor Viderekommen viste igjen hvem som er best representert med nesten halve feltet.

7 stilte i Open, og ringreven Isaksen ser ut til å ha funnet ut av mye i sesongpausen for han har virkelig kommet ut med alle sylindere i sin V8-er i toppform. Han går sitt årsbeste i år og tar seieren på -8. Jonas tok en sjelden visitt og viser at han ikke har glemt Skien-banen helt ennå og tar 2.plassen på -5. Ronny ville også være med og leke og går inn til -3.

Grave hadde en gravende god dag i dag og går en solid runde på +2. Ståle, som spilte Nybegynner i fjor, har også brukt vinterpausen godt og tar i dag 2.plassen på +7. Martin er som regel alltid å finne i topp 3 og denne dagen var intet unntak. Han tar 3.plassen på +8.

Mye godt spill i Nybegynner også. Sigbjørn viste sist at han også kan spille og tar seieren i dag på +7. Tien henger som regel alltid med i toppen og går solid årsbeste på +8, mens Frode Meyer ikke er langt bak på +11.

Kuriosa:

  • Hull 10 og 11 blir ikke birdet.
  • Hull 10 og 11 er også de to vanskeligste hullene.
  • Hull 11 (gamle hull 14) var et lett par 4 før, men spiller i dag på hele 5.2 i snitt etter ny kurvplassering i fjor høst.Antageligvis første gang i Skiens historie at dette hullet spiller som det vanskeligste på en ukesgolf.
  • Det var mye tekst for en kuriosa.
  • Hull 16 er det letteste og det er hele 12 birdier her og ingen høyere enn par.

På sammenlagten er det fortsatt Peter som leder, men Tor-Erik er nå bare ett poeng bak. Ole Einar har vært i Danmark og spilt i Kokkedal i et par uker nå, men han holder fortsatt 3.plassen men har fått en luke på 10 poeng opp til Tor-Erik.

Den evige kampen mellom godt og ondt lever også i beste ånd i Viderekommen (dere får selv bestemme hvem som er den gode og den onde). Grave graver seg opp til 1.plassen med sin gode runde for dagen, men også her er det bare ett poeng ned til Martin. Jon Daniel har tar over 3.plassen, men det er ganske langt opp og ikke så langt ned. Det er faktisk bare 4 poeng ned til 7.plass.

Sigbjørn overtar tronen i Nybegynner, mens Verner faller ned til 2.plass. Og jommendøttemeg er det ikke ett poeng som skiller her også. Faktisk ett poeng mellom alle i topp 3. Sigbjørn på 97, Verner på 96 og Tien på 95.

Golf blir det også neste uke selveste den internasjonale dagen for FNs fredsbevarende styrker. Og dette er vel noe jeg håper vi alle kan gå god for. Deilig med et lite opphold i alle de sosiopolitiske diskusjonene som har vært i år.

Men nei da, møt opp i god tid og sånn, så snakkes vi ved!

Hei så lenge! Hei, hei!