Onsdagsgolf 15. mai 2019

Onsdagsgolf 15. mai 2019

Hei på deg og du og dere!

Onsdagsgolfen ruller nådeløst videre også denne gang, og det er tydelig at all kontroversen med arbeidernes dag og frigjøringsdagen nå har roet seg, for hele 28 møtte opp til fin golf i strålende vårvær i dag.

Ganske godt fordelt mellom klassene også med 9 i Open, 8 i Viderekommen og 11 i Nybegynner. Nybegynnerne har tydeligvis fått nok med å bli herset rundt av med de viderekomne og stilte opp i manntall i dag.

Og apropos hersing; Peter “El Pedro” Lunde hadde bestemt seg for å sette inn turboen i dag, og ikke bare vant han overlegent på -11, men han tok jaggudøttemeg acen på hull 9 i dag også! Vi hørte mye jubel fra gruppen bak oss, men var ikke sikre på hvem det var. Burde vel nesten ha skjønt det. Usikker på når den gikk sist og hvor mye det egentlig er, men jeg har en diger pose med mynter, som jeg får litt angst av, som jeg må telle over så skal jeg komme tilbake til hvor mye det blir til slutt.

Tor-Erik viser nok en gang veldig stabilt spill og tar 2.plassen på -5. Jørn kom i gang etter hvert og tar 3.plassen på -3.

Martin og Grave har en liten duell gående i Viderekommen, men det var til slutt Martin som gravde ned Grave og tok seieren med +1 mot +3. Even Selander gjør også en god runde og tar 3.plassen på +6.

Og apropos +6; Verner hadde virkelig dagen i dag og forbedrer visstnok sin personlige beste på +12 med 6 kast og går en meget solid runde på +6. Som nevnt. Mathias er heller ikke langt bak og tar 2.plassen på +7. Sigbjørn gjør også en god runde på +12 og tar dagens siste pallplass.

Noen kuriosa må vi jo selvsagt ha, og det skal dere også få:

  • Alle hull blir birdet bortsett fra hull 10.
  • Selv uten OB på hull 6, så spiller det likevel som det vanskeligste med et snitt på 5.1.
  • Hullet før, hull 5, er det letteste og spiller på 2.8 i snitt.
  • 6 av 9 i Open bommet øya og tok en bogey.
  • Alle i topp 3 i Viderekommen gjorde det samme.
  • Alle i topp 3 i Nybegynner fikk birdie på øya.
  • Ingen gikk bogeyfritt, men Peter og Tor-Erik kom nærmest med bare én bogey hver.

CTP var på hull 3, og på sitt sedvanlige slue vis, så hadde masterene prøvd å gjemme bort CTP-pinnen så godt de kunne, men til liten nytte. Jørn var omtrent 40 cm fra stolpen og tok dermed 70 kroner på sin heroiske innsats i å stoppe masterene fra mer ugagn.

Fire runder har blitt spilt hittil i år, og med sin solide runde, så er det nå Peter som leder med 6 poeng over Tor-Erik, mens Ole Einar og Jørn ligger likt på 3.plass 3 poeng bak der igjen.

Martin har gravd seg forbi Grave og leder nå sammenlagten i Viderekommen med 3 poeng. Brog klatrer opp til 3.plass, men det er 8 poeng opp til grave.

Ganske jevnt i Nybegynner, men med dagens solide runde, så er det nå Verner som leder. Sigbjørn hopper opp til 2.plass, mens Tien detter ned til 3.plass, men det er bare ett poeng opp til Sigbjørn.

 

Golf blir det også neste uke, og det blir på selve startdagen til rosenes krig. Kanskje er det noen som har sterke meninger her også, men hittil har folk oppført seg siviliserte, så vi satser på at dette kan fortsette.

Da gjenstår det bare for meg å telle opp ca 1 kg med mynter, så sier jeg takk for meg.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!