Onsdagsgolf 1. mai 2019

Onsdagsgolf 1. mai 2019

Golf på selve arbeidernes dag – blasfemi eller feiring av frihet og respekt? Det var nok mange som hadde sterke meninger på dagens golf, men likevel valgte 26 å stille opp til golf i dag og lot diskusjonen ligge igjen hjemme. Godt humør og gode folk, så kan vi overkomme det meste.

9 stilte i Open, og jaggupinemæ skulle det bli jevnt! Tredelt 1.plass mellom Ole Einar, Tor-Erik og Olav på -4, mens bare ett kast bak, så finner vi Peter og Jørn på -3.

Viderekommen koste seg som alltid ved å være den mest populære klassen, og her skulle Grave endelig grave frem det gode spillet sitt og ta seieren på +2. Andreas og Tony gjorde også gode runder og deler 2.plassen på +6.

3 nybegynnere hadde vi også, og Tien gjorde en god runde på +12, mens Verner også gjør en god runde på +15. Chris Strømodden er i hvert fall ganske stabil og går bare ett kast dårligere denne runden på +21.

Jeg glemte faktisk kuriosa forrige uke. Det er jo hele gimmicken min. Litt pinlig, men jeg skal i hvert fall rett og opp i det nå.

Kuriosa:

  • Kun hull 10 og 18 går birdiefritt for dagen.
  • Hull 5 er det letteste og også det med flest birdier.
  • Hull 17 er det vanskeligste og selv om det ikke nødvendigvis ser så altfor høye tall, så er det bare 1 birdie, 12 par og 13 på bogey eller mer.
  • Alle i Open hadde par på hull 18.
  • Akhmetzyanov tar omtrent 7 sekunder å skrive riktig.
  • Det er MYE pollen.

CTP hadde vi så klart også, og selv om han ikke klarte å cashe inn birdien, så cashet han i hvert fall inn 100 kroner på CTP-en på hull 2. Og nei, det er faktisk ikke Ole Einar, men CTP-prinsen El Pedro. Er Ole Einars tid som konge endelig over? Er det en ny tronarving? Følg med videre og se hva som skjer.

Nå har vi spilt to runder og det betyr da også at alle står med kun sin ene beste runde som tellende når vi stryker for første gang i år.

Styggjevnt i Open, om det er lov til å si det, og firedelt 1.plass mellom Peter, Tor-Erik, Ole Einar og Olav på 47, mens Jørn er bare ett poeng bak på 46.

I Viderekommen, så har Martin og Grave allerede fått en liten luke ned til de andre, men foreløpig er det Martin som leder med ett poeng foran Grave med 42 mot 41 poeng. Tony og Andreas deler 3.plassen på 37 poeng.

Ingen damer eller juniorer har så langt deltatt, men vi har derimot hatt noen nybegynnere. Tien leder med kun ett poeng foran Sigbjørn med 31 mot 30, mens Verner ikke er langt bak på 28.

 

Onsdagsgolfen ruller nådeløst videre også neste uke. Som blir på selveste frigjøringsdagen. Mer kontroverser? Tåler klubben enda mer ladet spenning rundt vår sosiokulturelle historie? Jeg velger å tro det.

Uten å ha diskuterte det med selveste Maestro Aasheim, så sier jeg nå at vi begynner klokken 18 neste uke. Lyset holder såpass greit nå at det burde være tilnærmet problemfritt. Men vi vil gjerne begynne klokken 18, så møt opp en stund før så vi vet hvem som kommer og rekker å dele inn grupper til start. På forhånd takk.

Da får jeg pleie mine aldrende og allergibetente kropp, så snakkes vi ved om en uke.

Hei så lenge! Hei, hei!