Onsdagsgolf 24. april 2019

Onsdagsgolf 24. april 2019

Og der var vi faktisk i gang med årets første onsdagsgolf! Faktisk.

Det så litt stygt ut med tanke på regn, men det holdt heldigvis unna. I stedet fikk vi ta til takke med litt vind. 24 møtte opp i dag, og det er ganske bra oppmøte på den første onsdagsgolfen for året. Litt tøffe forhold på en litt tøffere layout i dag og det viste seg også på resultatene.

Peter hadde en ganske seig start, men bestemte seg like gjerne for å bare for å ta 7 birdier fra hull 18 til hull 6. Tor-Erik møtte også opp med sitt ungdommelige mot og knestøtten sin. Mulig dette er i mot reglene for fair play, men vi får la det gå for denne gang. Like bra går han som sin jevnaldrende Peter. Begge på -4. Det begynte også litt seigt for Ole Einar, men han tok seg sammen og satte inn en innspurt og endte på -2.

Viderekommen er som alltid best representert og her skulle det bli litt klasseskille mellom første- og andreplass. Martin går sin beste onsdagsgolf hittil og vinner Viderekommen ganske overlegent på +1. Lars Halvor er noen kast bak, men gjør en god innsats på +8. Like bak er Even på +9.

I Nybegynner-klassen hadde vi 4 med, og der var Sigbjørn best på +14, mens det skule bli jevnt blant de tre andre. Chris er nest best på +20, mens Tien er bare ett kast bak der på +21.

Siden det var den første golfen for året, så var vi i det litt gavmilde hjørnet og valgte å dele ut litt ekstra stæsj, som ungdommen kaller det. Lars Grave fikk seg en fikk Skien Frisbeeklubb-caps, mens en annen (beklager, fikk ikke med meg hvem det var) fikk seg en fin Skien Frisbeeklubb-genser.

Vi kjørte også en ekstra CTP på nåværende hull 5 (gamle hull 8) om en disk. Denne var det Jørn som tok.

Vanlig CTP hadde vi også. Denne gang på hull 1 (gamle hull 5), og bare én fot skilte mellom Ole Einar og Peter. Det var likevel CTP-prinsen El Pedro som tok denne og tjente 100 deilige norske kroner på heltedåden sin. Burde nesten fått æresmedalje også. Nesten.

Sammenlagten er det ikke så mye å si om, for den er rett og slett bare sånn den ser ut etter dagens runde.

 

Golf blir det i hvert fall neste uke også. Mulig vi drister oss på å begynne klokken 18 da siden lyset ser ut til å holde ganske greit, men det kommer vi tilbake til. Sa brua.

Allerede til helga blir det en liten dagsturnering her i parken som sponses av Innova som igjen går til sponsing av Peter. Godt formål for én av landets beste plastkastere og det er fortsatt plasser igjen. Mer om dette her: Klikk meg er du snill, jeg er ikke farlig.

Da gjenstår det vel bare å takke for denne gang, så sees vi vel på igjen neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!