Påskegolf 2019

Påskegolf 2019

Påske er en tid for tradisjoner, ettertanke og refleksjoner og hva passer vel da bedre enn å opprettholde tradisjonen og stoppe litt opp og ettertenke og reflektere over påskegolfen i Skien.

32 par stilte, hvorav 11 i Open, 6 i Master og 15 i Amatør. Med litt kjapp hoderegning uten kalkulator, så skulle det da bli 32.

Vi spilte to runder hvor den første ble best shot og andre alternate. Fritidsparken synes det er gøy å holde på med sitt, så vi måtte derfor lage noen nye hull for dagen. Noen av disse blir muligens permanente med tiden, så helt tilfeldige er de ikke.

Etter første runde ledet Ole Einar og Jørn på -13 i Open, mens Odne og Kristoffer på -11 og tidligere det mestvinnende pargolfparet i Skien, Peter og Marius, lå på 3.plass på -9.

I Master hadde Kasper og Harald en god dag og ledet etter første runde på -7. Ikke så langt bak finner vi Selander og Terje på -5 og Ronny og Kolli på -4.

I Amatør var det veldig jevnt, men Øystein Riksfjord og Thomas Hoff var det beste paret på -3. Eirik Frøyd og Glenn Pedersen ligger ikke så langt bak på -1, men bak er det hele tre par på par på delt 3.plass!

Øystein og Thomas så seg aldri tilbake etter alternate og vant Amatør-klassen på +2 totalt etter å ha gått +5 på alternate. Jon Daniel og Thomas Hagen spilte seg opp noen plasser og gikk faktisk bare ett kast dårligere på alternate enn på best shot og tar 2.plassen på +7 totalt. Thomas Bencic og Tobias Degerdal lå på delt 3.plass etter best shot, men stikker av med 3.plassen alene etter å ha gått +8 på alternate.

Selander og Terje går den klart beste runden på alternate i Master på +1 og tar dermed seieren i Master på -4 totalt. Ronny og Kolli spiller seg opp fra en 3.plass og opp til en 2.plass totalt på par totalt og +4 på alternate. Harald og Kasper er gode sammen, men hver for seg falt de litt sammen. +2 ble det totalt, så ikke veldig langt bak toppen, men +9 på alternate og birdiefritt vitner om en litt tung runde.

I Open skulle det bli dramatisk! Lars Grave og Henrik Skjønstad gjør en meget solid alternaterunde på -1 og sniker seg forbi Peter og Marius og tar 3.plassen på -8 totalt. Det var egentlig bare to par det skulle stå om til slutt og etter å ledet med 4 kast med 6 hull igjen å spille og 2 kast på de 2 siste hullene, så endte det likt mellom Odne og Kristoffer, og Ole Einar og Jørn! Begge parene endte på -16 totalt.

Premier ble delt ut og alle var enige om at dette var veldig gøy og trivelig. Får vi anta. Har ikke hørt noe annet i hvert fall.

Onsdagsgolf starter 24. april, så husk det. Men om dere bare er interessert i pargolf, så kommer det en ny turnering i Skien en gang i oktober i form av den også tradisjonelle Oktober Open. Ellers kommer det fort også noen andre pargolfturneringer i Vestfold i løpet av året. Så bare følg med på Facebook og hold øynene åpne. Men det gjør dere vel uansett, tenker jeg.

Takk for i år, så sees vi til neste påskepargolfturnering i Skien!

 

Fullstending resultatliste: