Onsdagsgolf 5. september 2018

Onsdagsgolf 5. september 2018

Hei på deg!

Ny uke og nye muligheter. Sommeren har ikke gitt helt slitt ennå, men det kan virke som om dette var det siste åndedraget fra en lang og hard sommer og at høsten nå ringer på dørklokka og venter på å komme inn.

27 var vi, hvorav to småtasser i form av Noah og Dennis ville prøve seg. De holdt dessverre ikke ut så lenge, og ble bare med på 5 og 7 hull. Likevel veldig fint å se at det er interesse også hos de aller yngste i parken.

8 stilte i Open i dag, og i toppen skulle det være veldig bra nivå. Peter gjør en snarvisitt og gjør som han pleier; feier all motstand av banen og går på solide -11. Ronny og Olav stiller egentlig hver sin aldersklasse, men begge spiller likevel i Open. Det skulle vise seg å være helt greit, for de går begge på -6 og deler 2.plassen. Det viser bare at erfaring og sunne ledd stiller på like linje på onsdagsgolfer.

I Viderekommen var det som alltid flest representert og 10 stilte her i dag. Best for dagen var Sondre på +5 og går også sin beste onsdagsgolf for året. “Mr. Lefty” Kaupang er stabilt med i toppen som vanlig og går inn til 2.plass på +6. Rett bak der igjen, så finner vi Mats og Even på delt 3.plass på +7.

6 stilte i Nybegynner, og best i dag var Espen Gulliksen på +16. Ståle kommer fire kast bak der og tar 2.plassen på +20, og Verner noen få kast bak der igjen på +23.

Kun Kolli stilte i Master i dag, og tar dermed en overlegen seier på +1.

Kuriosa:

  • Hull 8 var det letteste hullet for dagen.
  • Hull 3 var det vanskeligste, men deler samme førstedesimal i snitt som hull 9 på 5.4.
  • Alle hull blir birdet for dagen.
  • Hull 2 blir birdet hele 12 ganger.
  • 7 av 8 i Open fikk birdie på hull 2.

CTP hadde vi hadde vi på hull 1, og om ikke Ole tar den, så kan du i hvert fall være sikker på at El Pedro slår til. 70 kroner blir det på Peter, og det er ikke stort, men det er jo likevel penger. Sa folk.

Med kun to runder igjen av sammenlagten, så begynner det å bli spennende i innspurten nå. I Open er det faktisk ingen endringer på sammenlagten i plasseringer, men det er likevel noen ting som begynner er ganske klart. Med mindre Ole Einar klarer å gå omtrent -30 i snitt på de to siste rundene, så kommer Peter til å vinne. Peter har en luke på 35 poeng, og det er kun en ytterst, ytterst minimal teoretisk mulighet for at han ikke skal dra dette i land nok et år. Ole Einar har en solid luke ned til 3.plassen og en enda større luke opp til Peter, så 2.plassen er praktisk talt sikret. Men, om 3.plassen blir det tydeligvis kamp. Ronny går en sårt etterlengtet god runde, og tetter igjen luken opp til Jørn med bare 2 poeng. Olav gjør også en solid innsats, men 11 poeng på bare to runder blir nok litt for mye å be om. Det kommer nok derfor mest sannsynligvis til å bli en kamp mellom Jørn og Ronny i innspurten om den siste pallplassen!

I Viderekommen skjer det dermed litt. Martin leder fortsatt, men Sander hopper opp fra en 5. til en 2.plass og er bare 4 poeng bak Martin. Mats beholder fortsatt 3.plassen, mens Grave faller ned til en 4.plass, men er likevel bare ett fattig poeng bak Mats.

Damene har tatt onsdagsgolfsiesta (årets ord?) og det er dermed uendret der også.

I Nybegynner er det fortsatt Espen som leder. Ståle er hakk i hæl og det blir spenning om hvem som skal klare å dra seieren i land.

Master er også en av de klassene hver det er mer eller mindre avgjort om 1.plassen, og det kan virke som om det er Kolli som kommer til å hale det i land med en luke på 13 poeng. Jan Henning Jens Jarle skal få kjempe om 2.plassen, men foreløpig er det Jan Henning som har en ledelse på 7 poeng.

Som sagt, så er det bare to runder igjen av golfen nå, før vi topper heile driden med KM lørdag 22. september.

Vi starter klokken 17 de to siste rundene, og håper på en spennende innspurt!

Vi snakkes ved! Hei så lenge! Hei, hei!