Onsdagsgolf 29. august

Onsdagsgolf 29. august

Hei på deg og sånn!

Etter den ekstreme sommervarmen, så begynner høsten å gjøre sitt inntog også her i Skien. Det betyr litt fuktigere forhold og litt kjøligere luft. Det stoppet likevel ikke 19 plastkastere fra å møte opp i dag, og sensasjonelt nok, så var Open best representert. Det kommer mest av at Johannes har valgt å flytte opp til Open.

Og flyttet mest på seg i dag var det Jørn som gjorde, og tar en overraskende overlegen seier på -5. Det gikk lenge trått, men en solid innspurt med 5 birdier på de siste 6 sikret seieren. Ole Einar er som alltid med i toppen, men klarer bare å kare seg inn til par. Tor-Erik skulle også finne veien fram til pallen, og tar dagens 3.plass på +2.

I Viderekommen skulle det bli veldig jevnt, men Martin er nok en gnag best og går inn til seieren på +6. “Bare gule disker” Kaupang kommer to kast bak og tar 2.plassen på +8. Roland hadde noen smeller, men roa’n etter hvert og fikk orden på sakene. Det holdt til delt 3.plass sammen med Mats på +9.

Ståle går sesongbeste med 6 kast og gjør en meget solid runde på +13 i Nybegynner-klassen. Gulliksen og Hande er noen kast bak og deler 2.plassen på +19.

I den mesterligste klassen skulle det bare bli to fornemme herrer. Men på gentlemans vis, så deler Jens Jarle og Kolli seieren på +2.

Kuriosa:

  • Hull 9, 12 og 14 blir ikke birdet for dagen.
  • Hull 1 er det letteste for dagen og blir også birdet flest ganger.
  • Hull 9 er det vanskeligste og går hele 2 kast over par for dagen.
  • Jørn er den eneste som går under par for dagen.
  • 6 av 7 hadde birdie på hull 18 i Open-klassen.
  • Alle hadde par på hull 18 i Viderekommen- og Master-klassen.
  • Ingen hadde par eller bedre på hull 18 i Nybegynner-klassen.

CTP er mest en formalitet i år, og dagens runde er heller intet unntak. Ole Einar tar dagens CTP på litt smått stusslige 50 kroner. Men, mer penger til balja. Vi gratulerer og sånn. Knallings.

Peter leder fortsatt ganske greit på sammenlagten i Open, men han har nå ingen flere runder å hente fra. Men, det gjelder uansett bare å møte opp på én av de tre siste rundene for å sikre sammenlagtseieren. Ole Einar er fortsatt i limbo mellom 1. og 3. og kan egentlig bare vinne om Peter ikke møter opp. Det er derimot mer spenning om 3.plassen, og med dagens runde, så fester Jørn et lite grep om denne. Ronny er nå 10 poeng bak, og det begynner å haste litt om han skal klare å hente det inn på slutten. Olav faller litt bakpå og må gå noen superheite runder for å klare å hente inn 17 poeng.

Martin stikker i fra litt i Viderekommen-klassen, men selv om Sander er på 5.plass, så har han fortsatt en runde på 0 tellende. Om han teoretisk sett skulle gå en runde på +2 neste runde og Martin ikke forbedrer fra tidligere runder, så vil de være likt. Men, det er likevel Grave som fortsatt ligger på 2.plass med Mats ikke så langt bak på 3.plass.

Ingen damer har vært her på de siste 7 rundene, så stillingen der er fortsatt den samme.

I Nybegynner-klassen er det spenning mellom Espen og Ståle og det skiller bare 7 poeng mellom dem.

Det var lenge spenning i Master-klassen, men Kolli har nå fått en luke på 11 poeng ned til Jan Henning. Det er fortsatt mulig å hente inn, men det skal bli tøft siden Kolli spiller veldig stabilt rundt par. Jens Jarle er heller ikke langt bak og kan absolutt hente inn Jan Hennings 7 poeng på de siste tre rundene.

Vi starter klokken 17 de siste gangene nå, så vær både mentalt og fysisk forberedt på det. Mest mentalt, sikkert. Men det krever også fysisk tilstedeværelse.

Da har det bare utviklet seg til vas, så da tror jeg det er på tide å ta kvelden.

Vi snakkes ved! Hei så lenge! Hei, hei!