Onsdagsgolf 22. august

Onsdagsgolf 22. august

Hei sann på deg!

Som et nådeløst vest-tysk fotballandslag i straffekonker (den skjønte ikke du, Ole Einar), så kjører også onsdagsgolfen videre.

31 var påmeldt, men 30 ble vi til slutt. Viderekommen er så klart best representert.

I Open skulle det bli etter sammenlagten på pallen, med Peter på -7, Ole Einar på -5 og Jørn på -4.

I Viderekommen skulle det bli jevnt, men det er Martin som er best for dagen på +5. Rett bak finner vi Sondre på +6, mens Grave, Roland og Kaupang deler 3.plassen på +7.

Nybegynner-klassen ser stadig noen noen fjes, men også noen kjente. Den mest kjente i dag var Magnus Solmyr, som enten går en knallrunde eller som spiller i feil klasse, og går til en solid seier på +9. Fredrik Hande hadde også mye for hånde og går en god runde på +15. Sistemann på pallen er Ståle på +19.

Kolli går stødig i dag, og går faktisk sin beste runde på onsdagsgolfen i år, og tar seieren i Master-klassen på -2. Jan Henning er stødig rundt par, men klarer ikke helt å sveive inn birdiene og han ender på +2. Rett bak finner vi Jens Jarle på +3.

Kuriosa:

  • Det er utrolig hva litt fjerning av trær kan gjøre, for hull 4 er for første gang det letteste hullet på banen.
  • Hull 4 er også det eneste hullet som blir spilt under par og som ingen fikk verre enn par på.
  • Hull 9 er derimot det vanskeligste, som kanskje ikke overrasker så mange.
  • Hull 6 og 13 blir ikke birdet for dagen.
  • Men hull 8 og 11 blir birdet flest ganger med 8 hver.

CTP hadde vi så klart også, og denne vet jeg faktisk ikke hvem det var som tok. Pinnen var borte når jeg kom tilbake og det var ingen kjente fjes der. Vi kan vel egentlig bare anta at det var Ole Einar som tok den og si gratulerer. Det er likevel usannsynlig siden han ikke var én av de fem som tok birdie på hull 7 for dagen. Vi får leke til Sherlock og Watson og finne ut hvem det var som tok den.

En sammenlagtliste har vi også, og etter 18 runder og med 4 runder igjen å spille, så begynner mange av brikkene å falle plass.

I Open er det fortsatt Peter som leder ganske klart og trenger egentlig bare komme på 2 av de 4 siste for å sikre 1.plassen. Ole Einar prøver som best han kan, men det er fortsatt litt for langt opp til Peter. Trøsten er likevel at han også har en god luke ned til 3.plassen. Det blir i hvert fall et lite rotterace om 3.plassen, og det står nok mest sannsynligvis mellom Jørn, som fortsatt holder på den, Ronny og Olav. Tor-Erik har fortsatt en mulighet, men 16 poeng på 4 runder kan bli litt mye.

I Viderekommen er det i hvert fall et skikkelig rotterace. Martin holder tempoet oppe og holder fortsatt an til en 4-poengs ledelse over Grave med Mats ikke så altfor langt bak på 3.plass. Men pass opp for venstreslegga til Kaupang, for han har fortsatt en runde på 0 tellende og burde klare å kjempe om en pallplass i innspurten.

Det har ikke vært noen damer her på en stund, så der er det fortsatt samme stilling.

Ståle begynner å yppe seg litt i Nybegynner-klasen, men det er fortsatt Espen Gulliksen som holder på ledelsen, mens Haukedalen fortsatt svever fint på 3.plass.

Spennende blir det i hvert fall i innspurten i Master-klassen, og nå står det egentlig bare om tre stykker. Kolli øker ledelsen sin i dag og har nå 9 poeng ned til Jan Henning, mens Jens Jarle hopper inn på pallen, men er igjen 9 poeng bak Jan Henning.

Kun fire ganger igjen, altså! Så nå gjelder det å ta fram løpeskoa og gjøre seg klar for innspurten! Vi starter klokken 18 også neste uke, men det tre siste gangene blir vi fort nødt til å begynne litt tidligere for å rekke det før det blir mørkt. Vi beklager til Tor-Erik og Sauen Shaun (intern vits).

Da takker jeg for meg og ønsker alle tilbake neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!