Onsdagsgolf 8. og 15. august

Onsdagsgolf 8. og 15. august

Hei igjen!

Etter en uke ferie er skribenten tilbake, og vi tar en litt kjapp gjennomgang av hva som skjedde de to siste gangene i vår deilige park!

Oppmøtet har vært stabilt med 31 den 8. og 28 den 15., hvor Viderekommen selvsagt har vært den best representerte begge gangene.

Det har vært jevnt i toppen begge gangene og den 8. var det Ole Einar som var best for dagen etter en liten berg-og-dalbane. Han kommer seg likevel inn til -4. Ronny hadde en mye mer stabil runde og går bogeyfritt inn til -3. Tor-Erik var også med på dansen og tok 3.plassen på -1.

Under dagens runde var det igjen Ole Einar som var best. Denne gangen litt bedre på -7. Olav hadde også en solid runde og går inn til 2.plass på -5. Litt bedre for Tor-Erik også i dag og han tar nok en 3.plass på -4.

I Viderekommen har det vært litt mer spredt mellom pallplassene, og under forrige runde var det Sander “Lefty Guy” Kaupang som var best på +4. Mats kom bare et par kast bak på +6 mens Sondre og Martin deler 3.plassen på +7.

Det skulle bli jevnt også under dagens runde, men det var Frode, type Hansen, som klinket til med sesongbeste og vinner på +5. Alex har hevet nivået i det siste og tar 2.plassen på +7. Det skulle bli tredelt 3.plass, passende nok, mellom Jon Daniel, Sander og Lars på +8.

Det har kun vært 4 og 5 med i Nybegynner de siste gangene, men forrige gang var det Sture som var best på +17, mens Ståle og Espen endte på henholdsvis +20 og +23. Under dagens runde var det Andre som skulle vise seg å være best på +18, mens Ståle nok en gang tar 2.plassen på +20 og Fredrik tar 3.plassen på +23.

Det har ikke vært mange med i Master heller, men jevnt har det i hvert fall vært. Forrige gang var det Jens Jarle og Kolli som delte seieren på +5, mens Harald bare kom ett fattig kast bak på +6. Jan Henning klinket til med sesongbeste og vinner dagens runde på -3. Jens Jarle hadde også hevet nivået fra sist og tar 2.plassen på -1. Kolli gjør også en god runde, men det holder bare til par.

Kjekke, kjappe kuriosa:

  • Forrige gang var det ingen som klarte birdie på hull 12, 13 eller 16. Denne runden var det bare hull 13 som gikk birdiefritt.
  • Hull 9 var det vanskeligste hullet for runde 16, mens hull 1 var det letteste.
  • Hull 3 var det vanskeligste for runde 17, mens hull 1 nok en gang var det enkleste.
  • Hull 1 ble birdet flest ganger begge rundene og hadde hele 13 birdier under dagens runde.
  • Kun 9% birdier totalt forrige runde mens det økte til 17% denne runden.
  • Antall par gikk ned med 4% fra forrige runde selv om birdiefrekvensen gikk opp 8%.

CTP har vi også hatt, og det er vel kun en formalitet og si at Ole Einar har tatt disse begge gangene og har med det tjent 100 + 130 kroner. Gratulerer! Igjen…

Det er knapt noen endringer på sammenlagten, men det tetner seg til om 3.plassen i Open. Jørn tviholder fortsatt på den, men det er bare 3 poeng ned til Ronny og 9 poeng ned til Olav.

I Viderekommen er det fortsatt Martin som leder, men Grave og Mats deler nå 2.plassen.

Damen-klassen er uendret siden ingen damer har stilt de siste fem gangene.

Kolli holder fortsatt på ledelsen sin i Master, men Jan Henning er nå bare 4 poeng bak. Kasper ligger fortsatt på 3., men Jens Jarle er rett og med en runde på 0 som tellende. Innspurten vil avgjøre hvem som stikker av med seieren til slutt, men akkurat nå er det mellom tre mesterlige herremenn.

Og med det takker jeg for kvelden og håper vi sees også neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!