Onsdagsgolf 1. august 2018

Onsdagsgolf 1. august 2018

Hei på deg!

Da har vi faktisk beveget oss inn i den siste sommermåneden, men det er nesten bare greit sånn som det har vært i år. Det var litt kjøligere i dag, men fortsatt godt og varmt, og vinden kom i litt uberegnelige kast. Dette gjorde det vanskelig for de som var tidlig nede i parken, mens de som kom sent fikk litt bedre forhold.

25 møtte opp i dag, og det er stadig noen nye ansikt nesten ukentlig.

Og for første gang i år er det Open som er best representert, men bare så vidt. 8 stilte i Open, og her var det Ronny som skulle stikke av med seieren, men med en unormalt lav vinnerscore på -2. Marius trengte bare par på det siste hullet for å gå -3 og sikre seieren, men hadde en rekke uheldige hendelser som gjorde at han til slutt endte med en trippelbogey på hull 16, og må med det ta til takke med tredelt 2.plass på par sammen med Larson og Ole Einar.

Nivået i Viderekommen var derimot høyere enn normalt og her var det Grave som skulle grave til seg en plass på toppen. Han også snublet litt på slutten, men skulle likevel gå sesongbeste på +2. Martin hadde et par uheldige puttebom på de to siste hullene, men det holder likevel til å tangere sesongbeste på +3. Kristian hadde også en solid runde, og han går også sesongbeste på +5.

I Nybegynner var det også et par nye som tok turen. Sprekest av dem var Marius som aldri hadde spilt før og møtte opp med en starter pack med tre flunkende nye disker. Han klarte faktisk å gå seg inn på +34 mens Ernst Martin gikk bare ett kast dårligere på +35. Best var likevel Espen på +21 mens Ståle og Verner ender bare ett kast bak på +22.

I Master var det 5 fornemme herremenn som stilte og knepent best for dagen var Kolli på -1. Jan Henning og Terje har litt forskjellige måter å komme dit på, men begge deler 2.plassen på par.

Kuriosa:

  • Hull 8 er dagens letteste hull og er det eneste som spiller under par på 2.9 i snitt.
  • Hull 13 er dagens vanskeligste hul på 5.2 i snitt.
  • Hull 12 og 16 er de eneste som ikke blir birdet for dagen.
  • Hull 7, 8 og 11 blir birdet flest ganger for dagen med 7 hver.
  • Ingen i Open hadde par på hull 11; 5 birdier og 2 par.
  • Alle i Nybegynner hadde 4 på hull 4.

CTP hadde vi som vanlig, og jaggu var det ringreven Ole Einar som tok denne i dag også! 100 kroner ble det på det og det går vel bare rett i balja som allerede er full av mynter fra tidligere prestasjoner. Vi gratulerer. Igjen.

I Open er det fortsatt Perer som leder ganske klart, og selv om han ikke stilte i dag, så gjør ikke det så mye, for han får en runde på -8 som tellende. Ole Einar er fortsatt i limbo mellom 1. og 3. og med bare 7 runder igjen å spille, så skal det vel litt til om han ikke til slutt også ender opp på 2.plass. Selv om Ronny vinner dagens runde på -2, så tar han ikke noe igjen på Jørn, for han får en runde på -2 tellende. Det betyr at det fortsatt skiller 5 poeng mellom dem.

I Viderekommen skjer det derimot litt. Martin holder fortsatt på ledelsen sin, mens Grave virkelig har stått opp fra graven sin og klatrer opp til en 2.plass. Mats faller ned til en 3.plass, men det er bare 2 poeng opp til Grave.

Dame-klassen er uendret.

Espen øker fortsatt ledelsen sin i Nybegynner, mens Ståle flyr forbi Haukedalen som daler ned til en 3.plass.

Kolli øker ledelsen sin med bare ett poeng i Master-klassen og Jan Henning sveier bare 7 poeng bak. Kasper holder fortsatt på 3.plassen, men skal passe litt opp for Terje som har fått opp dampen igjen, og får sine 0 poengere strøket for hver runde.

Da gjenstår det bare å ønske alle velkomne også neste uke! Da vil ikke skribenten være her, så dere får enten klare dere uten en oppdatering eller så får noen andre prøve seg. Spørs om de tør. Regneark er skumle greier.

Vi ønske også alt hell og lykke til våre representanter i NM som startet i dag! Av våre representanter, så har vi Andre Johnsen, Peter Lunde og Jonas Pettersen i Open, Camilla Davidsen i Dame og Tor-Erik Isaksen i Master.

Hei så lenge! Hei, hei!