Onsdagsgolf 25. juli 2018

Onsdagsgolf 25. juli 2018

Hei, hei!

Akkurat som sommerens nådeløse varme og tørke fortsetter, så fortsetter også den nådeløse onsdagsgolfen.

27 nådeløse plastkastere møtte opp til dagens nådeløse golf. Viderekommen er nok en gang den mest nådeløse klassen med 11 representert.

Peter viser ingen i hvert fall ingen nåde, og drar i land seieren på -9. Jørn har litt mer nåde, men gjør en hederlig innsats i å gi Peter litt konkurranse og ender til slutt på -7. Ole Einar hadde enda litt mer nåde i seg tar dagens 3.plass på -4.

I Viderekommen har Martin fått opp dampen og går nok en gang personlig beste på en ukesgolf på +3. Grave graver i hvert fall ikke sin egen grav i dag og tar 2.plassen på +6. Kaupang fant ut at livet i Open var litt for hardt og har tydeligvis flyttet ned til Viderekommen igjen. Det gjør at han karer til seg 3.plassen på +7.

5 stilte i Nybegynner, og nok en gang er det Espen som er best for dagen på +15. Dette er også sesongbeste for ham på årets ukesgolf. Kristian Moen gjorde en sjelden visitt innom golfen og tar dagens 2.plass på +19. Rett bak der finner vi Anders “The Hawk” Haukedalen på +21.

Jan Henning og Terje stilte i Master-klassen og har var det førstnevnte som sveivet seg inn til en seier med to kast på +1.

Kuriosa:

  • Hull 1 er dagens letteste med et snitt på par.
  • Hull 13 er dagens klart vanskeligste hull og spiller hele 1.4 kast over par.
  • Det passer da også at hull 13 er det eneste hullet som ikke blir birdet i dag.
  • Hull 8 blir birdet flest ganger. Passende nok 8 ganger.
  • Overraskende nok blir hull 4 birdet bare én gang.
  • Hull 5 har sjelden blitt birdet i år, men det sniker seg inn 3 birdier her for dagen.

CTP var på hull 2 for dagen, og denne tok Ole Einar og bygger opp mer kapital på sine CTP-er for året. Om vi skal stole på Jan Henning, så legger han til 150 kroner i sin CTP-formue og har nå etter ryktene nok til å fylle en balje med CTP-penger som han kan svømme i. Og det passer jo bra med denne sommervarmen. Vi gratulerer i hvert fall! Igjen.

Vi hadde også en litt annen type konkurranse før golfen i type loddtrekning, og her var det Ståle som vant og fikk seg en flunkende ny Teebird.

Groa og Larson tok også turen innom i dag, og det er alltid kos!

 

Peter leder fortsatt på sammenlagten og stikker bare enda litt mer i fra med dagens seier. Ole ser ut til å synes at 2.plassen er helt OK, og det er såpass langt opp og såpass langt ned at den plassen burde være trygg. Ronny har kun vært på én av de fem siste golfene og taper dermed litt terreng på sammenlagten. Såpass mye at Jørn nå overtar 3.plassen alene. Det er likevel bare 5 poeng ned, så her er ingenting avgjort.

Og miste plassen gjør også Mats, som har hatt ledelsen i Viderekommen omtrent siden runde 1. Martin overtar ledelsen, men det er fryktelig jevnt i toppen! Martin har en ledelse med 4 poeng på Mats, mens Mats har en ledelse med bare 2 poeng på Grave! Her blir det i hvert fall spennende til siste slutt.

Damene har tydeligvis tatt ferie, for her er det ingen endringer.

Heller ingen endringer i Nybegynner. Espen fortsetter å øke ledelsen sin mens Hauken og Ståle kjemper om 2.plassen.

Ingen endringer i Master heller, gitt. Kolli holder fortsatt stand på topp, men Jan Henning sveiver seg nærmere for hver uke som går og er nå bare 6 poeng bak. Kasper innehar fortsatt 3.plassen, men det er et lite stykke opp til Jan Henning nå. Om han skal ha noen sjanse på noe bedre enn 3.plass, så må han sveive enda hardere enn Sveiva sjøl! Men det tror jeg ikke er mulig, dessverre.

Da er det seint på natt og jeg sier takk for meg og sånn, så sees vi neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!