Onsdagsgolf 4. juli 2018

Onsdagsgolf 4. juli 2018

Hei sann! Der er du jo igjen! Og vi er her igjen vi også!

Sommeren fortsetter å øse sin yndige nåde over oss, men vind fra alle retninger har vært et konstant tema for årets onsdagsgolf.

23 møtte til sommer-/onsdagsgolf i dag, hvor Viderekommen nok en gang var best representert.

I Open var det Henrik som var best for dagen med sin runde på -4. Det begynte litt trått, men han avsluttet med -7 på de siste 11 hullene. Ole Einar hadde litt opp- og nedturer, men det endte til slutt med -3, som holder til en 2.plass. Litt opp og ned for Jørn også, men det holdt til -2 og dagens siste pallplass i Open.

Egentlig var Erlend best i Viderekommen på -1, men vi følte at vi måtte flytte ham opp til Open, siden han absolutt har nivået inne. Han har vel til og med vunnet KM eller i hvert fall spilt til pallplass tidligere. Det betyr dermed at det er broderen Marius som får æren av å ta seieren i Viderekommen på +4, og han viser at også han kan spille sendeplategolf (som faktisk autokorrektur mener er et fullverdig ord). Frode, type Hansen, tar 2.plassen på +9 mens Mats kom joggende ett minutt over seks, men klarer å roe ned pulsen og spille seg ned til +10.

I Dame-klassen var det endelig Rikkes tur til å ta en seier og hun går klart årsbeste på +13. Camilla er ikke langt bak, men må likevel se seg slått med to kast på +15.

Kun to i Nybegynner-klassen i dag, og det skulle bli superjevnt mellom Espen og Ståle. Espen trekker det lengste strået, som det heter, og tar seieren med bare ett kast på +26.

Tre trivelige karer stilte i Master i dag, og Terje hadde virkelig noe på gang i dag, med flere nestenace og mye god kasting. Det smalt dessverre litt på hull 9, som var dagens siste hull for hans gruppe og han ender på -1. Som fortsatt er en respektabel runde, men det holdt bare nesten til en veldig bra runde. Janny Gustavsen sveiver seg inn til en 2.plass på +4, og det holder med ett kast foran Harald på +5.

Il kurioso:

  • Hull 5, 13 og 16 blir ikke birdet i dag.
  • Hull 17 blir birdet flest ganger med 8 birdier.
  • Hull 1 er dagens letteste hull.
  • Hull 9 er det vanskeligste og det sjokkerer absolutt ingen.
  • Jeg prøver å komme på noen flere, men jeg klarer ikke finne på noe som interessant nok å skrive om.

CTP hadde vi så klart også, og det passet derfor bra med hull 17 som var det mest birdede hullet for dagen. Terje hadde den i omtrent 30 sekunder før Jørn kjørte en reverse skip og treffer metall og lander 3 meter fra kurv. Det holder ut runden og han tar sin andre CTP for året og også på rad. 100 kroner ble det av det, og det er jo alltid fint. 100 kroner er bedre enn ingen kroner, som det klassiske ordtaket heter.

Sammenlagten er i grunn ganske lik som den har vært i Open, med Peter på topp, Ole på 2.plass og Ronny på 3.plass. Jørn begynner å snike innpå Ronny nå og det skiller bare 5 poeng mellom dem.

I Viderekommen leder fortsatt Mats, men Martin ikke så langt bak. Grave har gravd sin egen grav og har nå en runde på 0 som tellende. Det betyr dermed at Kristian overtar 3.plassen.

Selv om Rikke tok en seier i dag, så er det lite endring i Dame-klassen og Camilla har fortsatt en trygg ledelse.

Thomas Evensen har flyttet opp til Viderekommen, som jeg tror er fornuftig. Espen hadde fortsatt holdt ledelsen, men det hadde blitt litt jevnere. Anders er fortsatt på 2.plass mens Ståle går opp til en 3.plass.

I Master-klassen er det uendret på alle plassene. Kolli fortsatt i tet med Jan the Man og Kasper ikke langt bak.

Vi ser ingen grunn til å ta ferie og holder det gående så lenge det er folk. Oppmøte er som det har vært de siste gangene ved klatreparkbua (dette er tydeligvis ikke et ord) og oppstart er klokken 18. Møt derfor opp i grei tid før sånn at vi kan telle hoder og dele inn i grupper.

Det var alt for i dag.

Hei så lenge! Hei, hei!