Onsdagsgolf 27. juni 2018

Onsdagsgolf 27. juni 2018

Hei på du!

Akkurat som den putten som treffer toppen av kurven og ruller ned bakken, så ruller også golfen videre i strålende sommerforhold.

Forrige uke var det litt labert oppmøte – av diverse ukjente årsaker – men i dag var det strålende oppmøte med hele 36 plastkastere! Om ikke det er ny rekord, så er det i hvert fall veldig nære!

God fordeling i de ulike klassene også, med Viderekommen som den best representerte som vanlig.

God fordeling var det derimot ikke i Open, for der var Peter temmelig overlegen og går en solid runde på -11. Marius har begynt å toppe formen og går en bra runde på -5. Olav har også begynt å få orden på sakene og tar 3.plassen på -3.

I Viderekommen-klassen var Martin knepent best for dagen og går en veldig god runde på +5. Som forøvrig er den beste runden han har gått på en onsdagsgolf i år. De tidligere videregåendegutta viser at de ikke helt har glemt hvordan man kaster sendeplater helt ennå, og den mest videregående av dem er Preben på +6. Erlend og Jon Daniel deler 3.plassen på +8.

I Dame-klassen er vår fornemme fruer Camilla og Rikke på plass som vanlig, og det er Camilla som går best for dagen på +12. Snur man på tallene, så finner man Rikkes runde på +21.

8 stilte i Nybegynner-klassen, og i dag var det Bård-André som var knepent best på +15. Anders hang også med, men må nøye seg med 2.plassen på +16. Alexander er et lite stykke bak toppen, men det holder allikevel til 3.plass på +21.

Master-klassen har som regel hatt solid oppmøte gjennom hele sesongen og i dag var det 6 flotte herremenn som stilte til dyst. Den dystigste (?) av dem var “Sveiva” Gustavsen på -1. Jens Jarle gjør også comeback og viser at han ikke har helt rustet bort og tar 2.plassen på +1. Kolli er som alltid å finne i toppen og han tar dagens siste pallplass på +3. Kun ett kast bak er det tredelt 4.plass på +4.

Kuriositeter:

  • Hull 16 er det eneste hullet som ikke blir birdet for dagen.
  • Hull 4, 12 og 13 ble birdet kun én gang.
  • Hull 1 er dagens letteste og er det eneste hullet som spiller under par på 2.9 i snitt.
  • Hull 3 er dagens vanskeligste og spiller 5.5 i snitt.
  • Selv om hull 3 det vanskeligste for dagen, så fikk alle i topp 3 i Open birdie på dette hullet.
  • Overraskende nok, så var det bare 2 av 8 i Open som hadde birdie på hull 1.
  • 4 av 6 i Master hadde derimot birdie på hull 1.
  • Alle i topp 3 i Viderekommen hadde også birdie på hull 1.

CTP var i dag på det klassiske hull 15, og denne tok Jørn etter et 2-ukers sykdomsavbrekk og det første forehandkastet på like lenge. 140 kroner ble det ut av det, og det dekker omtrent en halv legetime. Bra jobba, Jørn! Takk skal du ha, Jørn!

Peter durer avgårde på sammenlagten og har fått en ganske god luke ned til Ole Einar som fortsatt holder på 2.plassen. Det faktum at Peter har runder på -7 og -8 strøket sier bare litt om hvor vanskelig det vil bli å ta ham igjen. Ronny var ikke tilstede i dag, men han beholder likevel 3.plassen sin.

I Viderekommen-klassen er det fortsatt Mats som beholder ledelsen, men Martin er rett opp i ryggen på ham og er bare 6 poeng bak. Grave henger fortsatt med, men faller ned til en 3.plass.

Camilla har fortsatt god kontroll på Dame-klassen, mens Rikke og Charlotte fortsatt holder på pallplasser.

Nybegynner-klassen har begynt å vokse seg til, men det er fortsatt Espen Gulliksen som har ledelsen. Anders hopper opp til en 3.plass, mens Thomas fortsatt holder på 2.plassen sin.

Kolli holder forsatt ledelsen i Master-klassen, men Jan Henning og Kasper ligger nå på delt 2.plass.

Da tror jeg egentlig det var alt som trengte å bli sagt for i kveld, så satser vi på bra oppmøte og godt vær også neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!