Onsdagsgolf 13. og 20. juni 2018

Onsdagsgolf 13. og 20. juni 2018

Hei på deg!

En syk skribent har gjort at det har blitt vanskelig å få ut resultater og innlegg. Det har vært noen seige greier og jeg hadde forventet at det skulle gå over litt fortere, men jeg tenkte at det sikkert kunne være lurt å få ut et innlegg om hva som har skjedd her de siste par ukene.

På den 13. var det bra oppmøte med 26 plastkastere.

Best for dagen var Peter med en soleklar seier på -12. De som nærmest var Marius på -3 og Tor-Erik og Olav på -1.

I Viderekommen-klassen var det som alltid bra oppmøte og de stor for nesten halvparten av feltet. Mr. Road to Mijas Simon Lindgren hadde en berg og dalbane av en runde, men endte til slutt på par. Den gamle videregående gjengen har tatt turen og fyller opp mye av Viderekommen-feltet. Nest best for dagen er Erlend på +3 med Kaupang ikke langt bak på +5.

Nybegynner-klassen var virkelig godt representert i dag, og her var det mange nye navn. Best for dagen var Alexander Antonsen på +15. Det skulle bli jevnt nedover på listen, men det var til slutt Andre og Ståle som delte 2.plassen på +22.

Det var også en dame med i Nybegynner-klassen, og det er forståelig om man er ny, men jeg har likevel tatt meg friheten av å flytte deg over til Dame-klassen. Og det er jo også fint, for det betyr at Charlotte blir dagens vinner i Dame-klassen!

Den 20. var det merkelig labert oppmøte med bare 11 oppmøtende, men kanskje hadde det noe å gjøre med diverse avslutninger for barn, skole, jobb, dårlig vær, fotball-VM osv. Kan se for meg at Uruguay – Egypt raget høyt på prioriteringslisten for mange.

Uansett, Open ble representert med Ronny og Olav, og etter å ha fulgt hverandre lenge, så sprakk det litt for Olav mens Ronny kunne få stikke litt av. Ronny tar til slutt en fin seier på -5 mens Olav går stabilt som alltid og ender på -1.

I Viderekommen-klassen var det 4 med, men Mats ser ut til å ha DNF-et, så da sto det bare mellom tre stykker. Sander er stabil om dagen og tar seieren på +3. Martin kom et stykke bak, men tar likevel 2.plassen på +11. Johannes går sin beste runde for sesongen og tar 3.plassen på +15.

I Nybegynner-klassen skulle det vise seg å være bra nivå og Thomas Evensen går en knallrunde på +7. Sikkert moden for Viderekommen-klassen, vil jeg tro. Magnus Solmyr går også en solid runde på +12 mens Espen Gulliksen tar 3.plassen på +20.

Master var ikke representerte forrige uke, men denne uken sto det mellom Sveiva og Aulebo. Jan Henning sveivet til slutt inn 1.plassen på +2 mens Kasper ender på +5.

Kjappe kuriosa:

  • Alle hullene ble birdet totalt over disse to rundene.
  • Ingen klarte å birde hull 10 eller 13 på den 13., mens Kasper og Ronny klarte å ta disse på den 20.
  • Hull 9 var det vanskeligste på den 13., mens hull 12 var det vanskeligste på den 20.
  • Hull 7 var det letteste på den 13., mens hull 1 var det letteste på den 20.
  • Hull 1 og 2 hadde ingen over par for noen av klassen på den 20.

CTP har jeg ikke helt oversikt over, men jeg er sikker på at noen tok disse og at noen ble fornøyde! Gratulerer og sånn!

På sammenlagten er det fortsatt Peter som leder i Open, mens Ole Einar har god kontroll på 2.plassen. Med Jørns fravær de siste par ukene, så har Ronny nå klart å kapre 3.plassen for seg selv.

I Viderekommen-klassen er det fortsatt Mats som leder, mens Grave og Martin nå deler 2.plassen!

Camilla har fortsatt god kontroll på Dame-klassen mens Rikke fortsatt holder stand på 2.plassen. Charlotte er ny i klassen, men tar over 3.plassen fra Beate.

I Nybegynner-klassen er det mange nye navn, mens det er fortsatt Espen Gulliksen som leder denne. Thomas gjør stormskritt og er ikke langt bak. Eirik Halvorsen hadde lenge ledelsen alene, men faller nå ned til en 3.plass.

Kolli har fortsatt ledelsen i Master-klassen, mens Kasper og Harald er et stykke bak og med god margin både til toppen og hverandre.

 

Selv om ikke været er bra eller det er midt i fotball-VM, så kjører vi på også neste uke! Oppmøte blir ved den gamle klatreparken mellom hull 6 og 7 og vi starter klokken 18. Møt derfor opp i god tid og meld dere på Disc Golf Metrix på forhånd! Da sparer vi sånn sett en del tid.

Da får vi håpe både været, formen og oppmøte blir bedre til neste gang, så snakkes vi da!

Hei så lenge! Hei, hei!