Onsdagsgolf 15. mai

Nok en uke med frolfing, og 16 stykker møtte opp denne onsdagen til det skulle bli nok en regntung dag med mye våte disker.

De som var med sist hadde kanskje tatt litt lærdom og lært av sine feil fra forrige uke, og var nok sugne på å forbedre seg!

Terje satte i gang med en turkey allerede på de tre første hullene, men så dabbet det litt derfra. Det holdt likevel til en hederlig 5.plass på +3.

Groa ville nok også kjempe for å forsvare seieren fra forrige onsdag, men det var ikke helt på det samme nivået denne onsdagen, og det holdt bare til 7.plass og +5 denne gangen.

Andre Johnsen møtte opp tidlig for å få inn putteformen, og røpet at taktikken for dagen skulle bli banerekord eller ingenting. Det ble likevel noe, og det holdt til 2.plass.

Etter litt om og men, så ble det delt 3.plass på Thomas og Tor-Erik. Da håper vi det blir en feiende flott 17.mai for Thomas likevel!

Ronny skulle vise seg å være sterkest og stakk av med seieren på -3, og sanket med det inn 50 viktige poeng til sammenlagten og ligger nå likt på topp med Johnsen på 140 poeng.

Eivind Løberg stakk av med CTP-en på hull 6, og kunne se seg hele 70 kroner rikere på bragden!

 

Vi gratulerer vinnere og takker for oppmøtet, og håper på godt oppmøte også neste onsdag!Shawshank-Redemption-regn