Onsdagsgolf 6. juni 2018

Onsdagsgolf 6. juni 2018

Hei på deg!

Onsdagsgolfen er i gang igjen på nok en onsdag – utrolig nok.

28 møtte opp i dag til nok en kveld med sommerlige. Vinden er der alltid, men i dag merket man den spesielt godt.

Alle klassene var representert bortsett fra Junior.

Jonas gjør comeback etter en liten siesta på 4 uker. Hvilen har tydeligvis gjort ham godt, for han tar en ganske komfortabel seier i dag på -7. Olav har fått opp farten og går en fin runde på -4. Ole Einar er som alltid å regne med i topp 3 og deler 2.plassen sammen med Olav på -4.

I Viderekommen-klassen er det alltid tett om plassene, og i dag er heller ikke noe unntak. Tettest i dag er Sander “lefty” Kaupang med sin runde på +3. Grave var å regne med i toppen på vintergolfen og han er jaggu med i dag også. +5 går han og det holder til en 2.plass. Kun ett kast bak er Mats på +6.

I Dame-klassen var det bare to fornemme frøkner med i dag, og der var Camilla best på +19. Rikke jobbet hardt med seg selv og slapp noen klassiske nordlandske gloser i ny og ne.

I Nybegynner-klassen har vi tre med i dag. To som har hoppet ned fra Viderekommen og en ny kar. Denne nye karen, Anders, gjorde en solid innsats på sin første onsdagsgolf og går en fin runde på +13. Espen og Thomas havner et stykke bak, men med bare tre med, så er pallplassen i hvert fall sikret.

Master-klassen har som alltid noen kjente og kjære fjes. Og kjærest i dag var Kolli på +1. Harald går en fin runde og havner på +3, mens Kasper måtte jobbe litt og havner til slutt på +9.

Curiosidad:

  • Hull 11 spilte som det letteste hullet i dag med et snitt på par.
  • Hull 3 har vist seg å by på en rekke problemer i vinden, og dag var en slik dag. Det spiller som det vanskeligste med et snitt på 5.4, og med hull 9 rett bak, så klart, med et snitt på 5.3.
  • Hull 13, 16 og 18 blir ikke birdet for dagen.
  • Ingen hull ble birdet av bare én person.
  • Hull 1 og 11 har flest birdier for dagen med 8 hver.
  • Av de 8 spillerne som stilte i Open, så var det kun 3 birdier på 32 hull totalt fra hull 15 til 18. Alle disse tre kom på hull 17.
  • Ingen går bogeyfritt, men Jonas og Olav har minst med to bogeyer hver.

CTP var i dag på det overkommelige hull 8, og på dette punktet kan vi like gjerne bare kjøre en kollekt for Ole Einar, for han virker å ta dem alle sammen. 100 kroner ble det på det i hvert fall, og om du fortsetter slik, så har du nok til en pengebinge ala Skrue McDuck om noen år. Eller i hvert fall en balje med 1-kroner. Flott er det uansett! Gratulerer!

Selv om Peter ikke stilte i dag, så stikker han likevel i fra Ole Einar med 3 ytterligere poeng på sammenlagten og leder nå med 10 poeng. Ole Einar har i hvert fall god kontroll på 2.plassen og har en luke på 14 poeng ned til Ronny og Jørn som fortsatt deler 3.plassen.

Mats leder fortsatt i Viderekommen-klassen, men det begynner å tetne seg til også her. Han har nå bare en luke på 7 poeng ned til Grave mens Martin sniker bare 3 poeng bak Grave igjen.

I Dame-klassen fortsetter Camilla bare å stikke i fra, mens Rikke prøver som best hun kan å ødelegge moroa for henne.

Med to spillere flyttet ned til Nybegynner-klassen, så er det en ny leder her, og det er Espen Gulliksen. Han har et fint forsprang på de andre, mens Thomas og Eirik ligger veldig jevnt, og det skiller bare 4 poeng mellom dem.

Jens Jarle har ikke vært her de tre siste gangene og har derfor en runde på 0 som tellende nå. Det gjør at han faller ut av teten og ned til en 4.plass. Kolli har fått en ganske kommanderende ledelse nå, og klassen som så lenge var så jevn har nå ganske store sprik mellom alle plassene. Kasper hopper opp til 2.plass, mens Harald overtar 3.plassen.

Golf skal vi vel ha også neste uke, og jeg kan ikke skjønne annet enn at godværet skal holde seg. Har ikke vist noen tegn til å stoppe i hvert fall. Vi starter klokken 18, men møt opp i god tid før så vi kan dele inn grupper og greier og sånn.

Da var det i hvert fall kvelden her i gården!

Hei så lenge! Hei, hei!