Onsdagsgolf 30. mai 2018

Onsdagsgolf 30. mai 2018

Hei på du!

Været er heseblesende varmt om dagen, og heller ikke denne onsdagen var noe unntak.

En skulle tro 30+ var nok til å skremme de fleste, men faktisk ble det rekordoppmøte med hele 34 plastkastere (som faktisk er et ord i følge autokorrektur)!

I Open-klassen var det meget høyt nivå, og høyest av dem alle var Ole Einar, som går inn en heseblesende runde på -12! Peter er så klart også med i toppen, men må se at hans runde på -10 ikke holder til mer enn en 2.plass. Sjelden, eller aldri, har det skjedd at tosifret minus ikke holder til seier. Jørn hadde også en god runde på -6, som holder til 3.plass, men ender faktisk hele 6 kast bak 1.plassen til tross.

Viderekommen er alltid den best representerte, og i dag var det i hvert fall ingen tvil! Det var kun 7 i Open, men det var faktisk hele 19 i Viderekommen! Og med så mange med, så er det vanskelig at det ikke blir jevnt. Jevnt skulle det også bli, og det var flere som hadde sjansen til å ta seieren. Likevel ble det delt seier mellom Grave og Sander på +5. Martin ender bare ett kast bak, men går likevel en solid runde på +6. Kristoffer går også en solid runde og går årsbeste på +7.

I Dame-klassen var det som vanlig våre to flotte frøkner Camilla og Rikke. Camilla går en solid runde på +12 og vinner med 10 kast over Rikke som går inn til +22.

Nybegynner-klassen hadde to nye deltagere i dag, men man kan lure på om disse egentlig skulle ha spilt i Viderekommen. Enten hadde Espen en unormalt fantastisk runde eller så har han undervurdert egen evne. Han klokker (er det noe man kan bruke i frisbeegolf?) inn til en runde på +10, og det hadde holdt til en 6.plass i Viderekommen, bare 5 kast bak toppen. Ronny, type Martinsen, kan forsvares litt bedre på +18, men det hadde også likevel vært langt unna bunnen i Viderekommen.

Master-klassen bydde også på fire fjonge herremenn, og i dag var det Kolli som var best på +1. Terje har kommet tilbake fra pensjon og går inn til en 2.plass på +5. Kasper og Harald skulle kjempe om den siste pallplassen, men til sist var det Kasper som tok denne med ett knepent kast.

Kuriositeter:

  • Både Ole Einar og Peter går bogeyfritt.
  • Peter hadde OB på hull 2, men klarte likevel å redde par.
  • Akkurat som Terje Eriksen, så gjør hull 9 et comeback og er det vanskeligste for dagen med 5.5 i snitt.
  • Hull 11 er igjen det letteste for dagen, men spiller likevel til 3.1 i snitt.
  • Hull 11 hadde også flest birdier for dagen med 10.
  • I topp 6 Open, var Jørn den eneste som hadde birdie på hull 13, men han var også den eneste som ikke hadde birdie på hull 14.
  • Det samme gjelder for Peter på hull 1 og hull 9.
  • Ole Einar hadde virkelig en birdiefest på gang, og tok 8 birdier på rad fra hull 1 til hull 8.
  • Hull 16 var det eneste som ikke ble birdet for dagen.

CTP har vi så klart også. Denne gang på hull 7, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk, men Ole Einar tar like så greit denne også. Selv med 34 plastkastere, så ble det bare ynkelige 90 kroner ut av det. Men, som de sier, 90 ynkelige kroner er bedre enn 0 ynkelige kroner. Gratulerer og greier!

Det så lenge ut til at Peter skulle cruise videre i Open-klassen, men etter Ole Einars fantastiske runde nå på onsdag, så er det kun 7 poeng som skiller dem. Ronny tviholder fortsatt på 3.plassen, men Jørn sniker oppover og Ronny må seg seg nødt til å dele 3.plassen. Tor-Erik er ikke langt bak, med kun 2 poeng opp.

I Viderekommen-klassen er det fortsatt Mats som leder, mens Grave gjør et byks og deler nå 2.plassen med Martin. De befinner seg bare 8 poeng bak, så Mats kan ikke gi slipp på gassen helt ennå.

Camilla har fortsatt god kontroll på Dame-klassen, og Rikke har fortsatt god kontroll på 2.plassen.

Med noen nye fjes i Nybegynner-klassen, så er det ikke like fritt fram for Eirik lenger, men om Espen og Ronny, type Martinsen, fortsetter, så vil det være logisk å tro at disse kanskje flyttes opp til Viderekommen.

Master-gutta liker å holde det spennende, og fordeler veldig sosialistisk rundt på plassene. Kolli er for øyeblikket den minst sosialistiske, og vil ha 1.plassen for seg selv. Jens Jarle faller ned til en 2.plass, men har bare 2 poeng opp til Kolli. Kasper er fortsatt på 3.plass, og har bare 3 poeng opp til Jens Jarle.

Vi varslet om at betaling av medlemskap måtte skje innen 6. runde i onsdagsgolfen, og at vi kom til å stryke dem som ikke hadde betalt medlemskap innen da. Vi oppdaterer fortsatt listen over medlemmer, men så snart denne er up to date, så kommer vi til å fjerne dem som ikke har betalt medlemskap. Brutalt? Kanskje. Rettferdig? Absolutt.

Medlemskap kan fortsatt gjøres her: Bli medlem. Det er mange fordeler med medlemskap, blant annet at man kan spille om en sammenlagtplassering på ukesgolfen, og det hjelper oss til å videre utvikle oss som klubb og vokse sporten!

Da skal jeg ikke mase mer, så håper jeg alle får en fin helg og at ikke dere, eller plasten deres, smelter bort i sommervarmen!

Hei så lenge! Hei, hei!