Onsdagsgolf 23. mai 2018

Onsdagsgolf 23. mai 2018

Hei på deg! Ny uke og sånn!

Sommeren har kommet tidlig i år og det er ingen ende i sikte på når godværet har tenkt å gi seg. Så mens vi venter på den klassiske og uunngåelige sommertyfonen, så kosær vi vårs med sommerheten og alt den har å by på!

27 møtte opp i dag, og det er såvidt jeg kan huske ny rekord for oppmøte for i år! Viderekommen-klassen er normalt den størst representerte og i dag var heller intet unntak.

I Open-klassen, der i mot, hadde Peter ganske god kontroll med unntak av et par smeller. Det holdt i hvert fall til en ganske komfortabel seier på -10. Tor-Erik hadde også en veldig god dag og kopierer runden som ga ham seier i Master-klassen under Skien Open i 2017 (tror jeg? Jeg var TD, så jeg burde egentlig huske sånt)), og ender på -7. Ellers er det et lite stykke ned til 3.plassen, men den er todelt mellom Ronny og Ole Einar på -3.

Mats “hiver bare forehand men backhand om jeg må” Brog har begynt å stabilisere seg i Viderekommen-klassen og går en ganske stabil runde på +7. Tim Lasse, jeg vet ikke egentlig hvem du er, men også en solid innsats til +7 som holder til delt seier. Det gikk litt opp og ned for Grave, men det holdt likevel til en 3.plass på +9.

I Dame-klassen var det våre to eminente damer i form av Camilla og Rikke som stilte, og her var Camilla best for dagen, og kunne ikke engang unne bursdagsbarnet Rikke en seier. Nei da, jeg bare tuller. På onsdagsgolfer er det ingen nåde, og det har man lært innen nå.

Master-klassen hadde også to mesterlige herremenn, og her var Kolli kun ett kast bedre enn Kasper på henholdsvis +7 og +8.

Los kuriosos:

  • Hull 13 og 18 er de eneste hullene som ikke blir birdet for dagen. Kanskje litt overraskende med hull 18, men en digger metallrigg etter helgens WOX hadde nok noe å gjøre med det.
  • Hull 9 er for en gangs skyld ikke det vanskeligste for dagen. Det er faktisk ikke hull 13 heller, men hull 3. Det spiller på hele 1.5 kast over par, og det skyldes nok mye trafikk og en ganske ekkel vind. Jeg vet hvorfor jeg fikk bogey der, men det trenger vi ikke gå innpå nå. Sparer sånt til psykologen.
  • Hull 8 er det letteste for dagen med ganske god margin og er det eneste hullet som spiller under par med sine 2.9 i snitt. Liten shout-out til gruppa mi som hadde starframe der. Eller stjerneramme, om man vil. Som man sikkert helst ikke vil.
  • Hull 8 er også det med klart flest birdier med sine 12.
  • Peter har 14 birdier og bare 2 par. Peter hadde også delt høyest score på hull 13 med tre andre.
  • 7 av 9 hadde birdie på hull 8 i Open.
  • Dette var mye kuriosa.

CTP hadde vi så klart også, og hvorfor ikke like gjerne ta denne også når man først er i gang. Peter, bedre kjent som El Pedro, tar også denne og tjener 120 kroner på det. Nydelige saker.

Vi hadde også en Road to Mijas-CTP på hull 2, og denne tok Ole Einar. Knallers.

Med Jonas’ fravær de siste par rundene, så er det noen omrokeringer på sammenlagten. Ikke om ledelsen, vel å merke, Peter kjører på og leder temmelig solid etter bare 5 runder spilt. Ole Einar har også god kontroll om 2.plassen, men det er kortere ned til 3.plassen enn det er opp til 1.plassen. Og apropos kort ned: Det er veldig jevnt om 3.plassen, og foreløpig har Ronny denne, men det er bare 2 poeng ned til Tor-Erik og 3 poeng ned til Jørn. Regner med at Jonas også kommer til å komme sterkt tilbake ganske snart, så da er blir det enda mer kamp om pallplassene.

Topp 3 i Viderekommen er uendret, med Mats ganske langt foran i ledelsen, med Frode, type Østrem, og Martin hakk i hæl, som det så pent heter.

Dame-klassen er også uendret, hvor Camilla fortsatt har god kontroll på Rikke og Beate.

I Master-klassen er det der i mot noen endringer, men det er fortsatt gørrjevnt! Jens Jarle har ledelsen alene nå, men Kolli er bare 2 poeng bak og Kasper bare 3!

 

Og før jeg minner om golf og greier neste uke, så vil jeg igjen minne på at om man vil beholde poengene man har samlet inn på sammenlagten hittil i år, så må man melde seg inn i klubben innen neste onsdagsgolf!

Det er fortsatt veldig enkelt, det koster fortsatt bare 300 kroner og det kan fortsatt gjøres ved å følge noen enkle steg her: Bli medlem.

Vil også minne på at det er siste frist om man vil gå ned en klasse. F.eks. fra Open til Viderekommen eller Viderekommen til Nybegynner. Man kan når som helst gå opp en klasse og få med seg poengene. Når det er sagt, så vil jeg likevel råde de som tror de kommer til å fortsette å spille en del fremover om å bli i klassen de føler de hører hjemme i. Selv om noen i Viderekommen-klassen går jevnlig rundt +20, så er det likevel mange som er ivrige og har mye forbedringspotensiale. Det er fortsatt 18 runder igjen av sesongen, så det er nok av tid til å bli bedre.

 

Da håper jeg alle har fått med seg det og at vi sees også neste uke!

Hei så lenge! Hei, hei!