Onsdagsgolf 16. mai 2018

Onsdagsgolf 16. mai 2018

Dagen før dagen. Lille 17. mai som det heter på folkemunne. (Visste du forresten at “folkemunne” ikke bestemte noen ting, men at det var Gerhardsen som ga dager kallenavn? Opplysning gitt av Oslolosen). 25 ivrige plastlokkkastere (årets ord?) tok turen på denne premature 17. mai-dagen, og det var igjen Viderekommen-klassen som var best representert med sine 12 spillere.

Været var vel omtrent så bra som det kan bli i midten av mai, så der har vi ingenting å klage på.

Ronny startet litt seigt, men det tok seg veldig opp mot midten og han tok 6 birdier på 7 hull. Det holdt til slutt til en runde på -6, og deler seieren med Jørn som hadde litt motsatt effekt ved å begynne bra og slutte litt dårlig. Begge hadde like mange birdier og bare én bogey hver. Ole Einar er som alltid med og kjemper om pallplassene, men må finne seg i å ta en 3.plass denne gang med sin runde på -4. Det var visst den verste/mest slitsomme runden han noen gang hadde gått, sa han. Mye scrambling, og det var bare Odin som reddet ham fra at det ikke ble “verre”.

Mats har funnet formen for tiden i Viderekommen og viser nok en gang at forehand er ingen hindring. Han vinner ganske klart med sin runde på +4. Jevnt skulle det bli om plassene nedover, men det er til slutt Kristian og Sondre som deler 2.plassen på +10. Sander ender bare ett fattig kast bak, men gjør likevel en god runde på +11.

Vi har fortsatt bare én i Nybegynner-klassen, så dermed er det fritt fram for Eirik å spille seg inn til seier på +26.

Master-klassen stilte med 4 herremenn, og også her skulle det bli jevnt. Jens Jarle har virkelig kommet i gang og går sin beste runde på en ukesgolf hittil (tror jeg (ikke sitér med på det)), og vinner med den knappeste mulige margin, som det så pent heter, på -2. Kasper har også kommet i gang og går en god runde på -1. Kolli spiller også jevnt og fint og tar 3.plassen på +1. Jan Henning møtte opp uten disker, men fikk låne noen flotte disker av vår eminente klubbleder, Ole Einar, og går seg inn til +4. Ingen birdier, men bare tre hull over par.

Kuriositeter:

  • Hull 16 er det eneste som ikke blir birdet for dagen.
  • Hull 1 er igjen det letteste og spiller med et snitt på 2.8.
  • Hull 9 har virkelig satt seg i respekt og er igjen det vanskeligste for dagen med sitt snitt på 5.3. Og igjen ser vi at det er ganske overkommelig for Open, mens Viderekommen har store problemer med hullet. Store er kanskje litt å ta i, men det er et klart skille i hvert fall.
  • Hull 8, som normalt er en birdiefest, har bare tre birdier for dagen, 5 bogeyer og én dobbel.
  • Vannet skremmer tydeligvis ingen, for hull 17 er det hullet som blir birdet mest for dagen med sine 9 birdier.

CTP hadde vi så klart også, og igjen så vil jeg ikke bli sitért på dette, men jeg mener det var Ole Einar som tok denne. 90 kroner ble det i hvert fall av det, og det er dessverre ikke mye bensin man får for de pengene i disse dager. Det er harde tider. Sa brura. Gratulerer i hvert fall! Det er vel ikke pengene det står på, men æren! Eller hva?! Jo da.

Topp 3 i Open-klassen er uendret på sammenlagten, men Ronny og Jørn sniker opp noen plasser med sine gode runder og begge lukter plutselig litt på bronseplassen til Jonas.

Mats har begynt å skille seg litt ut i Viderekommen-klassen, men ellers er det jevnt nedover, og fortsatt uendret. Frode, type Østrem, ligger fortsatt på 2.plass, men Martin fortsatt ligger på 3.plass.

Ingen fra Dame-klassen har stilt de to siste gangene, så her er det fortsatt uendret med Camilla i en ganske klar ledelse.

Det er fortsatt bare Eirik har stilt i Nybegynner-klassen i år, så han har sånn sett en uendelig stor ledelse.

I Master-klassen, derimot, er det frøktelig jevnt! Jens Jarle og Kasper er helt likt med sine 86 poeng, mens Kolli bare er ett poeng bak på 85!

 

Onsdagsgolfen ruller videre som et lokomotiv uten bremser; ubarmhjertig og uten nåde. Det blir derfor onsdagsgolf så lenge øyet kan se, og siden øyet ser inn til neste uke, så blir det første mulighet. Klokka 18 starter vi (helst), så møt opp i ganske greit tid før så vi kan ta en opptelling og fått delt inn grupper. Om dere ikke kan være der til 17:45, så går det fint, men bare si i fra sånn at vi vet om dere skal være med eller ikke.

Og for å gi en påminnelse om medlemskap igjen, så må man være medlem innen runde 6 har blitt spilt for å beholde sine poeng på sammenlagten. Runde 5 spilles neste uke, så da kan dere jo gjøre matten selv på hvor lang tid dere har. Det er veldig enkelt, og det koster ikke store pengene. Medlemskap gir også mange fordeler som å kunne spille på turneringer, støtte klubben til å videreutvikle seg og samt at man blant annet får 25%(!) rabatt på frisbeer og frisbeerelatert utstyr på G-Max.

Som sagt, veldig enkelt, og man finner alt man trenger av informasjon her: Bli medlem.

Da har jeg rabla nok, så satser vi på vi sees!

Hei så lenge! Hei, hei!