Onsdagsgolf 9. mai 2018

Onsdagsgolf 9. mai 2018

Onsdag kommer bare én gang i uka, og det vet vi her i Skien å feire med en tur ut i parken! Plastlokk er på menyen og hovedretten er lyden av kjetting som klirrer.

23 plastfanatikere (auto-correct sier meg at dette faktisk er et ord) tok turen i nydelige, sommerlige forhold i dag, hvorav 10 stilte i Open, 10 i Viderekommen og 3 i Master.

Peter har virkelig kommet i gang, og hadde en fantastisk runde i dag. Og når Peter har gått bra, så vet man at det er bra. Han ender på -13, og selv om den gamle banerekorden er på -14, så er dette teknisk sett ny banerekord siden tee-en på hull 18 har blitt flyttet. Som påpekt av Marius. Jonas og Ole Einar er alltid å regne med og de går et par fine runder på -6 og deler 2.plassen.

I Viderekommen skulle det bli ganske jevnt, med unntak av Mats, som går en solid runde på +5. Martin og Lars knivet lenge om seieren på vintergolfen, og også i dag ble det kniving. De ender begge på +10 og deler med det 2.plassen.

I Master-klassen var pallplassene allerede sikret, men Kasper slo til med en solid runde på -1 og tar en ultraknepen seier over Jens Jarle på par. Harald gikk på noen stygge smeller på hull 3 og 9, og det resulterte til slutt til en runde på +10.

Kuriositetas:

  • Hull 1 er faktisk dagens letteste hull for dagen, og spiller i snitt på 2.7. 8 av 10 i Open hadde birdie her.
  • Og nok en gang, så er hull 9 det vanskeligste for dagen med et snitt på 5.3. Snittet for Open endte på par blankt, mens det for Viderekommen endte på 6.4. Det er noen hull som virkelig skiller mellom klassene, og dette er der det jevnlig skiller mest
  • Peter går bogeyfritt
  • Alle hull ble birdet for dagen
  • Hull 1 ble birdet mest for dagen – hele 11 ganger
  • Hull 5 er nok en gang en vanskelig birdie, og det er bare Kasper som klarte birde her i dag
  • Det samme gjelder hull 16, hvor Jonas hadde eneste birdie for dagen

CTP var på hull 4 for dagen, og denne tok El Pedro med en kvart stortå. Det ble 90 flotte kroner av det, og det kommer nok godt med. Vi gratulerer og sånn!

På sammenlagten er det noen små endringer, og i Open minner det veldig om sluttstillingen slik den ble i fjor. Peter har en ganske grei ledelse etter å ha gått en knallrunde i dag, mens Ole Einar og Jonas bare er 4 poeng fra hverandre.

Det var firedelt ledelse i Viderekommen forrige uke, mens denne uken har det blitt sådd splid i toppen. Mats tar over ledelsen, men veldig knepent med bare 2 poeng foran Frode, versjon Østrem. Martin er også med på dansen, og er bare 2 poeng bak der igjen.

I Master-klassen leder Kolli med bare ett poeng foran Jens Jarle, mens Kasper hopper opp til en 3.plass.

Dame, Nybegynner og Junior er uendret.

Det har nå blitt spilt en del runder, og som nevnt i det første innlegget for året om onsdagsgolf, så står man fritt til å bytte ned en klasse før eller ved 5 spilte runder. Man kan når som helst gå opp en klasse og få med seg poengene.

Og apropos få med seg poengene, så må vi være litt strenge på at man må ha meldt seg inn i klubben før 6. runde blir spilt om man vil beholde poengene man har opptjent hittil i år. Det er en ganske enkel prosess, og info kan man finne på siden Bli Medlem.

Da gjenstår det vel bare å minne om golf neste uke, selve dagen før dagen, 16. mai, og vi satser på at godværet holder seg. Vi starter som alltid klokken 18, med oppmøte senest 17:45.

Hei så lenge! Hei, hei!