Onsdagsgolf 2. mai 2018

Onsdagsgolf 2. mai 2018

Hei igjen!

Golfen er her igjen, og 26 møtte opp til nye muligheter for ytterligere poeng. Temperaturen var vårlig, men det var en heftig og begeistret vind som var særs tilstedeværende til langt ut på kvelden. Dette bydde også på litt utfordringer for mange, men så var det også noen som så ut til å være mer eller mindre upåvirket av det.

Og av disse, så var det Ole Einar og Peter som taklet forholdene best. De deler 1.plassen på -8. Jonas har også stått opp fra dvalen og går inn til den siste pallplassen på -4.

I Viderekommen-klassen var det 11 som stilte, og her også ble det delt seier. Frode, versjon Østrem, og Erik går begge på +8. Mats tok også turen og endte på 3.plass med sin runde på +14.

I Dame-klassen skulle det bli jevnt, men Rikke ble til slutt to kast bedre enn Camilla.

Vi hadde også en Nybegynner med, og han gjorde en god figur og endte på +24. Noe som hadde holdt til å gjøre det ganske brukbart i Viderekommen-klassen.

Master stilte også med fire stykk herremenn, og her også skulle det bli delt seier. Jens Jarle hadde en litt lei slutt på en ellers bra runde, mens Harald hadde en god innspurt. Dette gjorde at begge endte på +4. Kolli klarte ikke helt å kopiere runden sin fra sist, og ender på +5.

Kuriosa:

  • Både hull 3 og 9 er dagens vanskeligste og går hele 1.4 kast over par.
  • Ikke overraskende, så er hull 8 dagens enkleste og er det eneste hullet som spiller under par på 2.9 i snitt.
  • Hull 5 er det eneste som ikke ble birdet for dagen, og dette var utelukkende grunnet en skikkelig vanskelig vind.
  • Alle topp 5 i Open hadde birdie på hull 18.
  • Både Ole Einar og Peter hadde begge 10 birdier og 2 bogeyer hver.

Og jaggu hadde vi ace også! Ronny var ikke superfornøyd med å begynne på hull 17, men det tror jeg ikke han skal klage på nå! Som alltid, så er han ikke med på hverken CTP- eller ace-potten, og går tomhendt hjem. Bortsett fra følelsen av å ha acet, så klart.

CTP hadde vi jaggu meg også, og denne var det Ole Einar som tok med knappest mulig margin. Det tjener han 120 kroner på, og dekker bensin til å komme omtrent halvveis hjem til de dypeste skogene i Siljan. Vi gratulerer så mye!

På sammenlagten er det bare noen få endringer nå som vi har strøket én runde. I Open er det delt 1.plass mellom Ole Einar og Peter, mens Jonas er på 3., bare 4 poeng bak.

Mens i Viderekommen-klassen er det faktisk firedelt ledelse (!) mellom Frode, type Østrem, Erik, Tony og Martin. Mats er hele 4 plasser lenger ned, men bare ett poeng bak.

I dameklassen er det tre som har stilt så langt i år, og der er det Camilla som leder med Rikke rett bak, mens Beate er på 3.plass.

I Nybegynner-klassen er det bare én som stilt hittil i år, og Eirik leder derfor, samtidig som han er på sisteplass. Teknisk sett.

Kolli holder fortsatt ledelsen sin i Master-klassen, men nedover er det jevnt; Jan Henning ligger på 2.plass, mens Harald og Jens Jarle deler 3.plassen bare ett poeng bak.

Onsdagsgolf også neste uke, og da med det nye tidspunktet som er klokken 18:00. Møt gjerne opp i god tid før det, og meld dere på Disc Golf Metrix sånn at kan komme fort i gang.

Da var det kvelden her i gården i hvert fall!

Hei så lenge! Hei, hei!