Onsdagsgolf 25. april 2018

Onsdagsgolf 25. april 2018

Hei på deg! Vinteren har sluppet sitt ubarmhjertige grep og vi er tilbake igjen med nok en sesong av onsdagsgolf!

Dagen er utrolig nok onsdag, og 27 tok turen til årets første onsdagsgolf. 9 stilte i Open, 2 i Dame, 12 i Viderekommen, og jaggu fikk vi til en Master-klasse hvor 4 ble representert.

Det var fine forhold, men det blåste en del opp mot slutten av runden.

Ingen store bomber i Open, hvor Peter vinner med sin runde på -7. Heller ikke så overraskende er det at Ole Einar kommer bare to kast bak og kommer på en 2.plass på -5. Olav viser at han har det i seg, og tar dagens tredjeplass på -3.

Dame-klassen var representert med to damer, og det er fint å se at vi har fått i gang noen også der. Camilla tar en ganske grei seier i Dame-klassen på +16, men hun har også en del mer trening enn Beate.

Viderekommen-klassen er som på vintergolfen den best representerte, og her ble det et skikkelig rotterace om førsteplassen! Faktisk så rottete at det ble en tredelt seier mellom Tony, Martin og Frode (Østrem)! Alle endte på +8. Mats endte bare ett kast bak rottepallen på +9.

I Master-klassen var det 4 representert, og der var Kolli dagens mann på -2. Jan Henning “Sveiva” Gustavsen tok også turen og endte på +3. Kasper var et lite stykke bak å ta seieren, men tar likevel dagens siste tredjeplass på +7.

Og tradisjonen tro, så følger det noen kuriosa for onsdagsgolfen:

  • Hull 4 og 16 var de eneste som ikke ble birdet for dagen. Hull 16 er ikke så stort sjokk siden det er et krevende hull, og vinden var ganske hard på hull 4, så heller ikke noe sjokk.
  • Hull 2 var det letteste hullet for dagen og spilte nøyaktig på par.
  • Hull 9 er ganske ofte det vanskeligste hullet, og i dag er heller intet unntak. Det spiller på 1.6 kast over par og så noen ganske høye tall for alle klasser.

CTP hadde vi også, og tradisjonen tro, så hadde vi dette på hull 1 siden det er den første golfen for året. Ole Einar tok denne og håvet inn 120 kroner. Ikke så verst. Gratulerer så mye til deg og dine kjære.

Ikke tradisjonen tro, så hadde vi en bonus-CTP til kurv på hull 1, og denne tok Kristoffer og fikk seg en fin, ny disk med seg hjem til Langesund. Gratla (jeg tror det er et ord ungdommen bruker).

Sammenlagten er den samme som dagens resultater, så om du fulgte med der, så trenger jeg ikke egentlig gjenta dette Det hørtes veldig passiv-aggressivt ut, men det var ikke ment sånn. Sverger.

Golfen fortsetter også neste uke, og vi håper gjerne enda flere tar turen da! 17:30 er foreløpig tidspunkt, men det er mulig vi setter dette til klokken 18 i stedet. Vi kommer tilbake til det om det skulle bli noen endring.

Det var vel alt for denne gang, men jeg håper vi sees da!

Hei så lenge! Hei, hei!