Vintergolf 7. april

Vintergolf 7. april

Jaggu holder vi på fortsatt, og jaggu er det fortsatt mye snø! En skulle tro at det var mulig å håpe på litt bedre føre nå når vi nærmer oss midten av april, men jommenmeg er det fortsatt en halvmeter med små enkelte steder!

Forholdene til tross, så møtte 8 opp i dag til litt kasting. Hele 6 i Open og kun 2 i Amatør.

Peter er tilbake etter en lang vinterpause, og vinner for de fleste ikke så overraskende ganske greit på -8. Jevnt skulle det bli mellom 2.plassen. Faktisk så jevnt at den deles. Ole Einar og Jørn er like gode for dagen på -3.

I Amatør-klassen var det som nevnt bare 2 spillere, og her skulle det også vise seg å bli jevnt. Faktisk så jevnt at den deles her også. Lars og Erik går begge på +14.

CTP hadde vi også; på hull 6 for dagen, og denne tok Ole Einar og tjente 70 nydelige kroner på det. Det fikk i hvert fall dekkes noe av turen på Holdbart. Gratulerer og sånn!

Nå som vi har kommet så langt ut i sesongen, så er det ikke så rart at det ikke er så altfor store endringer på sammenlagten, og denne runden er heller ikke noe unntak. Ole Einar leder fortsatt ganske greit, mens Jørn fortsatt har ganske grei kontroll på 2.plassen og Jens Jarle har god kontroll på 3.plassen. Det skal vel et lite mirakel til om ikke dette blir den endelige topp 3 når vintergolfsesongen er ferdig.

Det skjer heller ikke stor i Amatør-klassen plasseringsmessig, men Lars tar litt innpå Martin selv om det er et lite stykke igjen. Frode holder også stand på 3.plassen sin, men det er bare 3 poeng ned til Mats.

Siden vinteren ikke ser ut til å slippe taket, så kjører vi også vintergolf neste uke. Vi får se hvor lang tid det tar før det blir såpass greit at man ikke faller en halvmeter gjennom snøen midt i fairway, men det blir nok neppe med det første, så onsdagsgolfen får nok la vente på seg.

Det var alt for denne gang! Hei så lenge! Hei, hei!