Vintergolf 31. mars

Vintergolf 31. mars

Hei igjen! Siste dag i mars, men vinteren gir ikke helt slipp ennå. Det er dog håp i sikte og vi begynner å se gress for første gang på et halvt år. Gode spilleforhold til tross, men fortsatt en del is og snø. Noen utkast måtte flyttes for å gjøre det spillbart som en test til morgendagens påskegolf, og det var mer eller mindre spillbart på hele sløyfa.

Seks valgte (får vi tro) å ta turen ut i parken i dag, hvorav fint fordelt mellom Open og Amatør med tre i hver klasse.

Ingen skulle vise seg å gå de helt heite rundene, men Ole Einar la likevel inn en solid innspurt og tar dagens seier på +1. Ronny tok også turen, og tar dagens 2.plass på +4. En litt småsyk Jørn halter seg inn til +7.

I Amatør var det god spredning, og Martin går nok en solid runde og vinner veldig klart på +5.  Jon Daniel tar dagens 2.plass på +19, mens Frode tar 3.plassen på +26.

Det var ikke så voldsomt spennende om CTP-en på hull 5, men det var likevel Jørn som tok denne og håvet inn 20 nydelige kroner. Heia, heia!

Sammenlagten er som før, men Ole Einar stikker bare enda litt mer i fra. Jørn holder fortsatt på 2.plassen, mens Jens Jarle fortsatt holder stand på 3.plass.

I Amatør-klassen stikker Martin nå bare enda mer i fra og har fått en solid ledelse ned til Lars på 2.plass. Eller er det fortsatt Frode Østrem som har 3.plassen, mens Mats Brog bare er 3 poeng bak.

Snøen som falt i fjor (bokstavelig talt) ligger fortsatt, og smelter nok ikke med det første. Men så snart det er passe spillbart, så starter vi opp med onsdagsgolf. Inntil den gang, så kjører vi på med vintergolf. Neppe mange rundene igjen nå, så det er bare å komme om man vil prikke inn toppformen til årets sesongstart!

Vi sees ved! Hei så lenge! Hei, hei!