Vintergolf 24. mars

Vintergolf 24. mars

Hei på deg! Vinteren er på snei, og våren viser seg for alvor, og da blir det naturlig nok vintergolf.

7 møtte til dyst i parken i dag, hvorav 5 i Open og 2 i Amatør.

I Open skulle det vise seg at de eldste er eldst, hvor det kun ble de eldste på pallplassene. Ronny tar turen nå som minusgradene har sluppet taket, og det samme gjør Odne fra Sandefjord. Selv om det var en del ulik spilling, så ender de likevel begge to på -2. Jens Jarle viser også at han er eldst og kommer bare ett fattig kast bak toppen på -1.

Det var som nevnt bare 2 i Amatør-klassen, og selv om Martin aldri blir helt fornøyd, så håper jeg likevel han kan glede seg over at han går sesongbeste på en vintergolf med hele 4 kast. Han gjør en veldig solid runde på +5, mens John endte et lite stykke bak på +13.

CTP var på hull 4, og denne vet jeg ikke hvem det var som tok, men det må fort ha vært Odne, Jens Jarle eller Ole Einar om jeg skal gå etter scorekortet. Det ble helt sikkert storfangst og god steming. Vi gratulerer og sånn!

På sammenlagten skjer det ikke stort i Open, og stillingen er den samme som den har vært en stund nå. Ole har en komfortabel ledelse ned til Jørn på 2.plass mens Jens Jarle har en et lite stykke opp og en veldig komfortabel luke ned til Kolli på 4.plass.

I Amatør, derimot, har det skjedd litt endringer. I hvert fall én som det verdt å merke seg. Lars har ledet sammenlagten helt fra første runde, men nå etter 20 runder har vi en ny leder: Martin Oterholt er mannen som tar over tronen! Lars faller dermed ned til en 2.plass, mens Frode så vidt holder på 3.plassen, bare 3 poeng foran Mats.

Neste uke står vi over vintergolfen og gjør oss heller klar til påskegolfen den påfølgende dagen. For de av dere som ikke har fått det med dere, så vil det være på søndag 1.april (og nei, det er ingen aprilsnarr). Pargolf med valgfri partner på 18 hull og finale for de beste parene. Vi kjører best shot siden dette har vist seg å være det mest populære formatet. Vi har et arrangement på Facebook som dere kan melde dere på. Og det finner dere faktisk her: Påskegolfen i Skien.

Da gjenstår det vel bare å si farvel for denne gang, så får vi se hvor mange vintergolfer til vi rekker/gidder før vi starter opp med onsdagsgolfen igjen. Vi starter mest sannsynligvis siste uke i april eller første uke i mai, men vi oppdaterer mer om dette når den tid nærmer seg.

Hei så lenge! Hei, hei!