Vintergolf 17. mars

Vintergolf 17. mars

Hei igjen!

Vintergolfen holder det gående fortsatt, og de aller ivrigste tar fortsatt turen i hard, norsk vinter.

7 møtte opp i dag, hvorav 2 i Open og 5 i Amatør. Forholdene var som ventet, vinterlige. Snøen har virkelig tenkt å bli, og selv med noen dager nå med god plussgrader og våte veier, så har ikke det hatt stor innvirkning på snøen i parken. Den ligger så tykt som valgflesket til Trump, og kommer sannsynligvis til å gjøre det til langt ut i april.

Det var som sagt bare to i Open, og der hadde Jørn dagens beste runde på +2. Ole Einar gikk litt vinterlei (årets ord?), og endte til slutt på +6 etter en god innspurt.

I Amatør var det derimot flere som stilte, og selv om det så ut som om Martin skulle cruise det inn, så ble det til slutt ganske jevnt likevel. Han har dagens beste runde på +11, med Frode og Jon Daniel tett bak på +13.

CTP var på hull 2, og her var det bare Open-gutta som ville være med å kjempe om de edle kronene. Ole Einar tok den til slutt, og tjente med det hele 20 feite kroner! Vi gratulerer.

I Open er det ingen endringer på sammenlagten: Ole leder fortsatt ganske klart, Jørn er fortsatt et stykke bak, mens Jens Jarle er et stykke bak der igjen.

I Amatør-klassen, derimot, har det skjedd litt ting: Lars leder fortsatt, men Martin er nå bare 3 poeng bak. Frode har også hoppet noen plasser og er nå på 3.plass. Fortsatt et lite stykke helt bak toppen, men han har også en runde på 0 tellende mer enn de to andre.

Det var vel alt for denne gang, så sees vi sikkert også en annen gang.

Husk forresten påskegolf 1. april! Det vil være i pargolfformat med best shot, og vi lover høy påskekosfaktor (også årets ord?)!

Hei så lenge! Hei, hei!