Vintergolf 3. mars og 10. mars

Vintergolf 3. mars og 10. mars

Hei sann!

Vi har nå beveget oss inn i vårmåneden, men man skulle ikke tro det når man ser de svære haugene med hvit møkk som ligger rundt omkring. Likevel, vi trosser elementene og kaster unaturlig formet plast i form av sendeplater i Skiens flotte natur.

Samme opplegg som sist; vi kjører de første 6 hullene tre ganger. Det går ikke nødvendigvis så voldsomt mye fortere, men det er i hvert fall mer spillbart enn lenger opp i skogen.

3. mars var det 4 som tok turen, frivillig eller ei, og der var det 3 i Open og 1 i Amatør.

Det skulle bli jevnt om plassene, men ikke overraskende, så var det Ole Einar som tok en knepen seier på +3. Jørgen har også våknet fra dvalen, og går en godkjent runde på +4. Kolli er ofte med, og Rattleren ordnet ham en 3.plass på +9.

I Amatør var det bare Martin som stilte, og han gjør en ganske god runde på +11.

CTP var på hull 6, og denne tok Ole, og sikret seg dagens storeslem, og ikke minst, hele 40 kroner! Det holder vel sånn omtrent med halvparten av hva det koster i bensin fra Siljans dypeste skoger og til parken. Strålende saker. Gratulerer og sånn.

I dagens runde, 10. mars, var det også bare 4 med. Samme som sist, så var det 3 i Open og 1 i Amatør. Men faktisk ikke de tre samme. Det var kun Ole Einar som var på begge rundene.

Det var et rotterace i Open helt frem til siste hull, men Ole Einar skulle vise seg å være minst lei av snøen og klarte å holde hodet kaldt. Han tar dagens seier på -2. Det så lenge ut til å gå for 3.plass for Jens Jarle, men Jørn måtte jobbe veldig og dro på seg en 5-er, og med Jens’ birdie, så sikret det ham 2.plassen med ett kast og ender på par. Jørn da på +1.

Mats var den eneste amatøren som valgte å ta turen ut i snøen, og det gikk greit ganske lenge helt frem til vi skulle på hull 3 for tredje og siste gang. Da smalt det litt, og han endte til slutt på +20. Men, han hadde likevel runder på 0 tellende, så dette blir uansett plusspoeng på sammenlagten.

Da har vi gått rundt igjen, så CTP for denne gang var på hull 1. Selv om Jens Jarle hadde de tre beste kastene, så skulle det likevel ikke bli noen birdie på noen av dem. Men, hva gjør vel det når man tjener 30 feite kroner på det? Fint lite, spør du meg. Jens er sikkert helt enig. Knallings.

Vi har faktisk klart å spille hele 18 runder med vintergolf hittil, og det er ganske utrolig med tanke på den voldsome snømengden vi har hatt nå i vinter.

På sammenlagten er det få endringer i Open. I hvert fall ikke på topp 5. Ole Einar leder fortsatt ganske komfortabelt, mens Jørn har en luke ned til Jens Jarle.

I Amatør-klassen har det derimot skjedd noen endringer i toppen, og der har Martin hoppet opp til en 2.plass, mens Mats hopper inn på en 3.plass og er på topp 3 igjen. Lars leder fortsatt ganske greit, men Martin og Mats er ikke langt bak, og de har begge to runder på 0 tellende, mens Lars har bare én.

Vintergolfen holder det gående så lenge det er mulig å spille, og nå er det antageligvis ikke så fryktelig mange rundene igjen før vi starter opp med onsdagsgolfen igjen. Så om man vil ha en sjanse til å sanke noen poeng og snike til seg noen plasser, så burde man bli med på innspurten!

Håper vi sees og sånn, det hadde vært flottings!

Hei så lenge! Hei, hei!