Vintergolf 24. februar

Vintergolf 24. februar

Hei igjen! Snøen er her fortsatt, men det stopper oss likevel ikke i å ta på trugene og gyve løs på naturens utfordringer.

8 gærninger møtte opp i dag også, og som vanlig, så er Amatør-klassen best representert. Vi tok lærdom av forrige uke i at det ikke er voldsomt spillbart oppover i skogen, så vi kjørte heller 3 x 6 nede i parken.

Bare tre spillere i Open, så pallen var sånn sett sikret. Jevnt skulle det i hvert fall bli om 1.plassen. Ole Einar tok en tidlig ledelse, men sakket litt av etter hvert. Jørn hadde bommet en del putter fra rett innenfor sirkelen, men fikk til slutt orden på dette og begynte å dra litt i fra. På det siste hullet gikk det ganske på trynet, og han dro på seg en 7-er, men Ole bestemte seg for å prøve en turbo-putt (som også var en av hans dårligste noensinne). Det holdt til slutt med ett kast for Jørn som tar seieren i Open på -1. Ole Einar ender på par, men Kolli endte på +5.

I Amatør-klassen var det fem spillere med, og det skulle bli litt mer spredning. Frode (Østrem) hadde en god dag i snøværet og går en sterk runde på +6. Martin hang også med og tar 2.plassen på +10. Eivind gjorde det også brukbart og tar den siste pallplassen på +14.

Vi kjørte like så greit to CTP-er i dag, og med 3 sjanser på begge CTP-ene. Men, det skulle vise seg at det ikke nødvendigvis ikke hadde så mye å si, for Ole Einar dro med seg begge og jeg er ganske sikker på at han hadde 5 av de 6 begge kastene på disse hullene. Det ble bare 80 kroner ut av det, men det er likevel bedre enn ingenting, si. Gratulerer på deg!

På sammenlagten er det noen små forandringer, og vi har faktisk klart å spille 16 runder med vintergolf!

Ole Einar leder fortsatt ganske komfortabelt i Open, men Jørn har nå ingen runder på 0 tellende. Han hopper dermed opp på en 2.plass og er 16 poeng bak Ole Einar. Jens Jarle faller ned til en 3.plass og må finne seg i å være 33 poeng bak 2.plassen. Kolli er med på leken, og har én runde på 0 som tellende. Han ligger bare 46 poeng bak Jens Jarle, så det er ikke umulig å ta igjen.

I Amatør-klassen er det fortsatt Lars som leder ganske greit, men han har nå ingen flere runder å ta av. Bak ligger Tony og lurer, men det er likevel et lite stykke opp. Martin har gjort det bra i det siste, og hopper opp til en 3.plass, og har også to runder på 0 som tellende. Så ikke usannsynlig at han tar over ledelsen om ikke så altfor mange uker om han holder koken. Mats virker å ha gått i dvale og faller ned til en 4.plass. Ellers er det styggjevnt nedover, med Kristian og Frode bare 3 og 6 poeng bak pallen.

Jeg kan ikke se for meg at vi ikke spiller også neste lørdag, så vi satser på at vi får til det da også. Formatet blir nok fort det samme, men det tror jeg de fleste bare synes er greit, egentlig.

Da snakkes vi sikkert ved og sånn!

Hei så lenge! Hei, hei!