Vintergolf 10. og 17. februar

Vintergolf 10. og 17. februar

Vintergolf, ja. Jaggu er det vintergolf. Det er i hvert fall ikke sommergolf! At det fortsatt er spillbart er ganske utrolig, men det er også mye takket være Martin som har iherdig stått på og måket alle teepadene!

Forrige uke var det faktisk hele 12 som møtte opp. 5 i Open og 7 i Amatør.

Best i Open var, ikke overraskende, Ole Einar på +2. Og bak der skulle det bli tett om plassene. Kristoffer tok turen fra Sandefjord og tok også turen til 2.plassen på +7. Odne, også turfarende fra Sandefjord, kom bare ett fattig kast bak sin klubbkollega på +8.

Martin hadde en god dag i Amatør, og tok en god seier på +9. John og Kristian hadde også noe bra på gang og deler 2.plassen på +13.

CTP hadde vi også, gitt. Og denne tok Sandefjord-farende Kristoffer, og håvet inn 90 feite kroner. Gratulerer med dagen og sånn!

I dagens runde, var det om mulig ENDA mer snø. Det er som julenissen, det bare gir og gir!

Og nok en gang, så er det ikke overraskende at det er Ole Einar som tar dagens seier. Men at han faktisk klarer å gå -7 i dag er ganske sinnssykt! Jeg vet det ikke er helt politisk korrekt å bruke det uttrykket, men det er faktisk det! Bare én bogey og hele 8 birdier. Grei spredning ble det også på pallen, og et stykke bak, men en godkjent runde forholdene tatt i betraktning, finner vi Jørn på +4. Og et stykke bak der, men likevel på pallen, finner vi ringreven Kolli på +11.

I Amatør-klassen var det 5 som deltok, og der var det Tony som hadde en god dag, og tar seieren for dagen på +11. Selv om Martin ikke var helt fornøyd med eget spill, så holdt det likevel til en 2.plass på +18. Christopher, som forøvrig auto-korrektur sier meg ikke er et navn, tar dagens 3.plass på +20.

Gledelig var det også å se at vi også har fått vår første damespiller på vintergolfen! Beathe jobbet mot tøffe forhold i dag, men det gjør ikke noe, for hun vinner likevel.

CTP denne gangen også. Denne gang på hull 4, og det holdt med dagens 2. kast til å ta den. Jørn stikker av med 70 kroner på det, og da blir han så glad at han nesten ikke vet hvor han skal gjøre av seg. Nei, vent, han gjør faktisk det. My bad. Likevel, gratulerer og sånn. Takk.

Med mindre Peter finner på å møte opp igjen, så ser det nesten avgjort ut i Open allerede. Ole Einar har bygget seg opp en solid ledelse, og leder nå med 46 poeng. Jens Jarle holder fortsatt stand på 2.plassen, men Jørn er bare 11 poeng bak med en runde på 0 som tellende.

Og i Amatør er det minst like overlegen ledelse til Grave som leder med 54 poeng. Tony hopper opp på en 2.plass, mens Mats faller ned til en 3.plass. Kristian ligger også og sniker rett bak, og er bare ett poeng bak pallen.

Altså, om det er interesse, så kjører vi på med vintergolf også neste lørdag. Det er mye snø, men som Ole Einar har bevist, så er det faktisk veldig spillbart!

Håper vi sees!

Hei så lenge! Hei, hei!