Vintergolf 3. februar

Vintergolf 3. februar

Hei på deg!

Nok en lørdag, og da er det også gjerne tid for vintergolf. Oppmøtet de siste gangene hadde vært synkende, og jeg trodde dette var et tegn på at folk hadde gått lei av snø og is, men jommenmeg møtte det ikke 16 stykker opp i dag! 15 registrerte og én som var med uten å registrere. Hadde hun valgt å registrere seg til dagens runde hadde hun vunnet dagens dameklasse og til og med ledet dameklassen sammenlagt! Noe å huske på til neste gang. Sikkert. Det kom også en trio fra Kongsberg som trosset forholdene, og det er alltid stas med fint besøk utenbys fra.

Mye is og snø var det i hvert fall, og ganske guffent også. Det var meldt helt ned i 10 minus, men heldigvis slapp vi unna med bare 5-6 minus.

Peter har kommet ut av vinterdvalen sin og gjør seg bemerket. Han tar en soleklar seier i Open på -3. Veldig jevnt ble det om de resterende plassene, men det ble til slutt Ole Einar som tok 2.plassen på +5, mens Jørn kom på +6 og Jens Jarle kom bare ett kast bak der igjen på +7.

I Amatør-klassen var det i hvert fall veldig jevnt om 1.plassen, og det var hele 11 spillere med i denne klassen for dagen. Frode Østrem har ligget i hardtrening, og tar en veldig knepen seier på +12. Kristian og Tony deler 2.plassen bare ett kast bak på +13. Martin Oterholt kom bare ett kast bak der igjen på +14, mens Lars igjen kom bare ett kast bak Martin på +15.

CTP var i dag på hull 1, og denne tok Ole med en knepen fot foran Peter og tjente seg 120 kroner rikere på det. Knallings.

Og apropos tjene noen penger; ace-potten hadde ikke gått siden 17. desember i 2016, så den hadde da rukket å bygge seg opp litt. Peter trengte sårt litt norsk valuta, og fant like så greit ut at det smarteste var å gjøre det på hull 17. Ikke rett i kurv eller en hyzer rundt, som man skulle tro var naturlig, men faktisk via snøkanonen og i. Det var et merkelig spetakkel vi fikk være vitne til, men det er ikke så farlig hvordan den går i, så lenge den går i. Sa brura. Etter en intens mynttelleøkt, så kom jeg fram til at det var 2148 kroner totalt, og siden vi da beholder 25% av dette, så skal det da bli 1611 kroner på snøkanonacen (årets ord?). Og siden igjen Peter fikk 120 kroner fra dagens pott, så har han da 1491 kroner til gode. Takk, kjære kalkulator, jeg hadde ikke klart det uten deg. Det skal vippses, svusjes eller andre onomatopoetikones over. Vi gratulerer og håper pengene investeres i noe fornuftig!

Vedlagt følger et bilde av en undrende Lunde som poserer foran nevnte snøkanon:

Så da, til sammenlagten. Open er veldig grei, for der har det ikke vært noen endringer. Ole leder fortsatt foran Jens Jarle, med Jørn og Peter på slep rett bak.

I Amatør er det heller ikke noen store endringer, men det er litt mer eller mindre poeng som skiller mellom klassene nå. Lars leder nå enda mer klart siden Mats har en runde på 0 tellende. Kristian har også en runde på 0 tellende, men beholder likevel 3.plassen. Tony har en veldig knepen ett poengs ledelse i brødreduellen mellom Erik, men Erik har én runde på 0 tellende, mens Tony har 2.

Alt å spille for også neste uke, og vi håper at selv om det skulle bli kaldt, så er det i hvert fall ikke kommet mer snø.

Oppmøte er som alltid 11:45 (helst) med oppstart 12:00 (helst).

Selv om ace-potten er redusert, så er det fortsatt 537 kroner til rådighet (takk igjen, kalkuator).

Da håper jeg vi snakkes også neste uke! Takk for i dag og sånn!

Hei så lenge! Hei, hei!