Vintergolf januar oppsummert (sånn ca)

Hei på deg! Lenge sida sist!

Januar har vært preget av mye snø, og det er egentlig et mirakel at det fortsatt er mulig å spille i parken.

Snøen har likevel ikke satt en demper for vintergolfentusiasmen (årets ord?), og både lokale og vestfoldinger har tatt turen jevnt og trutt i hele januar.

10. runde var det 5 spillere i Open, og denne runden var det Ole Einar som dro avgårde med seieren på +1. Jens Jarle og Odne et stykke bak, men like fullt en 2.plass på +7.

I Amatør var det 6 spillere og det ble denne gang en delt 1.plass mellom Frode Østrem og Martin på +12. Kristian tok rundens 3.plass på +20.

I runde 11 var det litt færre som turte å ta turen, og det ble bare 2 i Open og 3 i Amatør. Jens Jarle spiller sin klart beste vintergolfrunde for sesongen og tar en ganske grei seier på par. Ole Einar hadde noen stygge smeller på midtpartiet og må nøye seg med en 2.plass på +7.

Det var veldig jevnt i Amatør-klassen, men Lars stakk av med seieren på +10. Tony endte bare to kast bak på +12, mens Frode endte på +13.

I runde 12 var det enda færre, og det var bare Ole Einar som stilte i Open-klassen. Han gjorde likevel en god runde og endte på par.

I Amatør-klassen var det 3 spillere, og denne gangen ble det ikke like jevnt. Lars gjorde en veldig solid runde på +6, mens Tony endte på +13 og Kristian på +16.

CTP-er har jeg ærlig talt ingen oversikt over, men jeg er sikker på at alle som gjorde en god innsats og satte penger på det, fikk tilsvarende kompensasjon for nevnte innsats. Gratulerer!

Med så mange frafall den siste tiden, så åpner det dermed opp for nye utfordrere på sammenlagten. Ole Einar har nå fått en fin luke ned til Jens Jarle og Jørn på hhv. 2. og 3.plass. Men, Jørn har en runde på 0 tellende, og planen er et comeback nå til helgen, så da får vi se om det holder med 42 poeng for Ole Einar. Peter ligger også og lusker bak, og han har nå to runder på 0 tellende.

I Amatør-klassen er det to spillere som skiller seg ut. Lars har opparbeidet seg en solid ledelse, og leder nå med 19 poeng ned til Mats. Kristian har en runde på 0 tellende, men det er likevel 59 poeng opp til Mats på 2.plass.

Det er fortsatt mange måneder til vi kan starte opp med onsdagsgolf igjen, og til den tid, så har vi vintergolfen å lene oss på. Håper folk tar turen selv om det er en del snø. Det er god trening til turneringer og ukesgolfer hvor det ikke er 22 grader og shortsvær.