Vintergolf 16. desember

Vintergolf 16. desember

Hei igjen!

Vi er for alvor inne i juletida nå, men det stoppet likevel ikke 8 ivrige golfere i å ta turen til parken i dag.
Forholdene var vinterlige (utrolig nok): snø, is og sur vind.

For første gang i år, så er Open-klassen mest representert, og der var Peter med kjettingskoene sine best og går en bra runde i vanskelige forhold på -5.
Ingen andre var i nærheten av det, men best etter der ble Kristoffer og Ole Einar på +1.

I Amatør-klassen, så var det bare tre spillere, og der var Stig Markegård best for dagen på +15. Frode Hansen og John deler 2.plassen på +22.

El Pedro slår til igjen, og tok dagens CTP på hull 8. Han var også den eneste som hadde birdie på dette hullet for dagen. 70 kroner ble det på det, og det vil da si at det bare var én som ikke var med på dagens CTP.

På sammenlagten for Open, så øker Peter bare ledelsen sin, mens Ole Einar går forbi Jørn og tar over 2.plassen. Men, det er bare 2 poeng som skiller mellom dem.

I Amatør-klassen, så var ingen av topp 3, så det betyr da at det er uendret der siden alle hadde minst én runde de kunne få tellende. Det eneste som har skjedd er at Frode Hansen har tatt over 4.plassen, bare 3 poeng foran Kristian.

Neste uke er det lille julaften, så vi tar derfor en liten pause. Det vi da si at vi tar det opp igjen lørdag etter der som er på lille nyttårsaften. Sikkert ikke en dag så er så veldig hellig for noen, så satser på at de som er i byen, og har mulighet, tar seg en tur ned til parken da.

Det var alt for denne gang. Vi snakkas og greier! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt