Vintergolf 9. desember

Vintergolf 9. desember

Hei sann!

Vintergolfen fortsatte som vanlig. Til tross for fravær av arrangørene, så klarte likevel 8 å fullføre og til og med føre score. Ikke verst.

Snøen, som man trodde hadde kommet for å bli, viste seg å ikke være så hardfør som man hadde trodd. For bare én dag med litt regn og plussgrader gjorde at det ble så godt som snøfritt. Sikkert litt is rundt i parken, spesielt i skyggeområdene, men temperaturen var likevel veldig bra på dagens runde.

Med et felt på bare to Open-spillere, så ble det i verste fall 2.plass bare for å møte opp.
Det skulle vise seg å bli en ren Master-duell, siden bare Jens Jarle og Kasper stilte i Open-klassen.

Begge spilte ganske solid, men en liten smell på hull 3 for Kasper gjorde at det til slutt ble avgjort i favør av Jens Jarle på +3 mot Kaspers +6.

Og nok en gang, så er Amatør-klassen den mest representerte. Mats har begynt å stabilisere spillet sitt litt for tiden, og tar dagens seier på +9.
Frode Østrem har også kommet ut av dvalen og tar dagens 2.plass på +14. Klasselederen Lars måtte jobbe litt, men tok til slutt 3.plassen på +16.

CTP var på hull 7, og jeg har ikke hørt noe om hvem som tok denne, men jeg regner med at det sikkert ble ordnet opp i.

På sammenlagten, så er det ingen endringer i topp 3, hverken for Open eller Amatør. Det eneste som har skjedd er at Jens Jarle har kommet litt nærmere toppen, og at Mats har tatt litt innpå Lars’ ledelse.

Vintergolfen går som sagt bare så lenge det er spillbart, og neste lørdag ser ikke ut til å være noe unntak. Vi starter som alltid klokken 12, så møt opp i god tid før det.

Da snakkes vi sikkert! Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt