Vintergolf 2. desember

Vintergolf 2. desember
SONY DSC

Hei på deg!

Da har vi for alvor beveget oss inn i vintermånedene, og snøen virker å ha kommet for å bli. Det ligger ikke så fryktelig tykt, så det er fortsatt helt spillbart i parken.

Kanskje var det snøen som skremte vekk noen folk, for i dag var det bare 8 som møtte opp til vintergolf. Normalt sett hadde dette vært bra oppmøte på en vintergolf, men det har vært veldig bra interesse hittil i år.

Ole Einar har fått opp farta litt nå, og tar dagens seier på en meget solid runde på -6. Peter er så klart alltid å finne i toppen, og gjør også en hederlig innsats i snøen på -4. Kristoffer Amundsen tar turen fra Sandefjord og tar dagens siste pallplass på +4.

I Amatør var det bare tre deltagere, så pallen var sånn sett sikret for alle som deltok. Mats gjør en god figur og tar dagens seier på +10. Brødrene Abrahamsen kjempet 2.plassen, men det var til slutt Tony som tok 2.plassen på +13. Erik endte på +17.

Om vi har fulgt planen, så skal CTP ha vært på hull 6 i dag, og uten at jeg vet hvem det var, så antar jeg bare at det var Ole Einar som tok denne siden han var den eneste som hadde birdie der i dag. Gratulerer? Tror det.

På sammenlagten er det fortsatt Peter som leder ganske bra i Open, Jørn er fortsatt på 2.plass, men Ole Einar er nå bare ett poeng bak der igjen.
I Amatør, så er det fortsatt Lars Grave som leder ganske bra, Mats er fortsatt på 2.plass, men Erik hopper inn på 3.plass foran Kristian.

Som nevnt før, så kjører vi på så lenge det er spillbart, og -6 og -4 viser at det absolutt er det. Vi satser derfor på at vi kan spille også neste lørdag. Om ikke, så sier vi heller i fra.

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt