Vintergolf 25. november

Vintergolf 25. november

Det drar seg for alvor mot vinter nå, og det merkes også på banen. Ikke like isete som sist, men fortsatt ganske glatt. Snøen som falt tidligere i uken smeltet vekk etter en hel dag med regnvær, som så igjen har blitt til is. Så vi er egentlig nesten tilbake der vi startet.

Det stoppet likevel ikke 10 ivrige golfere fra å møte opp. 4 i Open og 6 i Amatør.

Jørn får det virkelig til om dagen, og har 3 seire av 3 mulige hittil. Han er best for dagen i Open på -1, med bare ett fattig kast foran Ole Einar.
Jens Jarle henger også med og tar dagens 3.plass på +6. Kolli hadde tydeligvis ikke så mye krefter igjen etter nattskiftet, og gikk på mwinst 10 kast over det vi kan forvente av ham. Litt hvile nå, så er han nok tilbake igjen neste uke!

I Amatør, så var det 6 deltagere, og best igjen var Lars Grave på +8. Litt opp og ned, men innimellom noen nydelige kast som sikret ham dagens seier.
Erik klarte så vidt å sikre seg 2.plassen på +16; bare ett kast foran Kristian og Mats som deler 3.plassen.

CTP var i dag på hull 5, og denne tok Jens Jarle og tjener seg hele 70 kroner rikere på det. Nydelige saker. Vi gratulerer.

På sammenlagten i Open er det helt uendret etter at vi stryker enda en runde, så der er det egentlig ikke så mye å skrive om.
Men i Amatør-klassen har det skjedd litt: Lars stikker litt i fra og har nå en luke på 7 poeng ned til Mats. Kristian sniker seg så vidt forbi Erik og tar over 3.plassen med bare ett poeng.

Som sagt, så fortsetter vi bare så lenge det er mulig å spille, og vi håper at neste uke ikke blir noe unntak!
Vi begynner klokka 12, registrer dere på Metrix osv. Ace og CTP og sånn. Dere kan regla nå.

Vi snakkes, ja! Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt