Vintergolf 18. november

Vintergolf 18. november

Hei på deg og sånn!

Vinteren har så smått kommet til Østre-Vestre-Sørlige-Norge, men det satte likevel ikke en demper for oppmøtet. 14 møtte opp til svært krevende forhold i parken i dag, og det vises også på resultatene. Speilblank is og rundt 0 grader var normalen for dagen, og folk flest hadde nok problemer bare med å stokke beina.

I Open, så var det gørrjevnt i topp 3. Jørn viser likevel at han ikke er så gammel som man skulle tro, og tar en knepen seier for dagen på -1. Peter hadde litt problemer på midtpartiet, og til tross for 7 birdier, så endte det på par. Ole Einar gjorde en hederlig innsats og endte på +1. Kolli var siste som var med i Open, og til tross for en lang rekke med stabil spilling, så smalt det litt på hull 3 og han endte til slutt på +7.

I Amatør, så var det hele 9 med, og det var Mats best på glatta på +12. Grave er som regel også å finne i toppen, og han tar dagens 2.plass på +19. Så var det veldig jevnt mellom tre stykker, men det var Alexey som tok dagens siste pallplass på +21.

Vi hadde også en Junior i dag, og han gjennomførte på hederlig vis på +23 i de krevende forholdene.

På sammenlagten, så har Peter fortsatt en solid luke etter forrige ukes maktdemonstrasjon. Jørn er fortsatt på 2.plass, mens Kolli sniker seg opp til 3.plass.

I Amatør, så Leder Grave med 6 poeng på Mats, mens Erik er 9 poeng bak der igjen. Kristian faller noen plasser, men kommer nok til å spille seg opp igjen i løpet av vinteren.

Planen er som sagt at vi fortsetter så lenge det ikke er for mye snø eller om det ellers er andre ting, så det er bare å møte opp også neste uke!

Da har jeg sagt mitt, og da venter en deilig, varm dusj, litt god mat og litt Brooklyn Nine-Nine på Netflix de neste par timene.

Hei så lenge!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt