Vintergolf 4. november

Vintergolf 4. november

Selv om det er offseason, så betyr ikke det at vi trenger å stoppe helt.

Hver lørdag klokken 12 frem til onsdagsgolfen starter opp igjen en gang i slutten av april (forhåpentligvis), så kjører vi på med vintergolf.

Vi kommer til å som nevnt i et innlegg på Facebook tidligere til å kjøre det samme formatet og poengsystemet som på onsdagsgolfen, men nytt for sesongen er at vi kommer til å dele inn i klasser. Klassene vil være Open, Dame og Amatør.

Og ja, da kan vi egentlig bare kjøre i gang med en liten oppsummering av hva som utspilte seg i parken i dag.

Surt i været, men det er vel ikke akkurat så veldig sjokkerende siden det tross alt er 4. november
13 møtte opp, og det var jevnt fordelt mellom klassene Open og Amatør med 7 i Open og 6 i Amatør. Ingen damer denne gang, men vi håper det kommer noen etter hvert.

Jørn og Ronny deler sesongens første vintergolfseier, begge på -4. Kolli henger også med, og viser at alder er ingen hindring og tar dagens 3.plass på par. Da det gjenstod 4 hull igjen, var Ronny allerede ferdigspilt på -4 mens Jørn hadde igjen 4 hull og lå på -1. Han la inn en liten innspurt og endte da som sagt på -4 han også. Det viktigste er ikke å vinne, det viktigste er at Ronny ikke får seieren alene.

I Amatør var det som nevnt 6 spillere, og der slo Kristian til med ny pers på +8 og. Lars var også hakk i hæl, men det ble noen stygge smeller som gjorde at han til slutt endte bare ett kast bak på +9. Martin hang også med, men kom et lite stykke bak de to første. Han endte likevel på +16 og tar dagens siste pallplass i Amatør.

Vi satser på at været holder seg ganske greit og at det kommer mange også neste gang!

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt