Onsdagsgolf 20. september

Onsdagsgolf 20. september

Hei på deg/dere!

Onsdagsgolf står for tur på nok en onsdag, og selv i ganske ruskete høstvær, så møtte hele 21 opp, og veldig mange nye ansikt. Det er alltid positivt!

Historien er som regel som den har vært i hele år; om ikke Ole Einar vinner, så er det som regel Peter eller Jonas. Og det er nettopp tilfellet i dag.
Peter og Jonas deler førsteplassen på -6, mens Ole Einar og Jørn deler 3.plassen på -5.

Kuriositeter:
– Hull 13 er det eneste hullet som ikke blir birdet i dag.
– Hull 9 er tilbake til å være det vanskeligste for dagen, og med ganske klar margin også. Det spiller hele 1.7 kast over par og er hele 0.8 kast over de nest vanskeligste hullene, som er hull 1, 3 og 13.
– Dagens letteste er hull 7, og det spiller nøyaktig på par.
– Jonas begynte med en trippelbogey på hull 9, men det var også hans eneste hull over par for dagen.
– Peter hadde også bare én bogey, og den kom på hullet han som regel tar alle de andre med ett kast; nemlig hull 16.
– Med unntak av Ronny, så var det nesten etter sammenlagten på plasseringene i dag.

Og apropos sammenlagten (fin overgang der):
Det skal nok et lite mirakel til om Peter ikke skal ta dette i land. Han leder nå med 17 poeng over Jonas og 18 poeng over Ole Einar. Men det er om 2.plassen det virkelig er kamp! Vi har én tellende runde igjen å spille, og det skiller kun ETT poeng mellom Jonas og Ole Einar, så neste runde vil være helt avgjørende. Ronny ser ut til å ha grei kontroll på 4.plassen, med 18 poeng ned til Jørn på 5. og 17 poeng opp til Ole Einar på 3.plass.
Tor-Erik ser også ut til å komme på 6.plass, da det er 12 poeng opp og 21 poeng ned. Kolli mye det samme på 7.plass, mens Jan Henning stikker litt i og tar nok mest sannsynligvis 8.plassen. Olav faller ned til en 9.plass, og Kasper holder fortsatt den siste topp 10-plassen.

Egentlig tar jeg CTP før sammenlagten, men det var så fin overgang at jeg brøt litt i mønsteret.
Anyway, CTP var på hull 4, og etter litt kniving, så slo El Pedro til igjen med en sen avgjørelse og skaffet seg 130 kroner. Som fort går til smågodt eller annet snadder. Vi gratulerer så mye og greier!

Da er det altså bare én fattig onsdagsgolf igjen, og det ser ut til å holde sånn omtrent akkurat med mørket også.
Lørdagen etter det (30.), så er det KM, som jo er årets høydepunkt her i Skien! Info ligger ute på hjemmesiden (tror jeg), men vi kan komme litt tilbake til dette utover uka.

Da takker jeg for meg i kveld, så satser vi på at vi sees neste uke også!

Hei så lenge!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt