Onsdagsgolf 13. september

Onsdagsgolf 13. september

Onsdagsgolfen står for tur igjen, og da er det jaggumeg tid for et nytt innlegg også!

Det ustabile været skremte nok vekk noen i dag, men vi endte likevel opp med 13 ivrige karer. Det var vått og fuktig, men regnet holdt seg likevel unna.

Peter Lunde mener alvor, og kjører hardt på for å ta sammenlagtseieren. Det vises i dag med hans overlegne seiersrunde på -11! Nest best er Ronny “best i kalde og våte forhold” Andersen på -3, og sistemann på pallen er Thomas Brekke på -2.

Kuriositetos:
– Hull 16 er det eneste hullet som ikke blir birdet for dagen, og det er også dagens nest vanskeligste.
– Hull 11 er faktisk dagens letteste hull med 5 birdier, 5 par og bare én enkelbogey.
– Om ikke hull 9 er det vanskeligste, så er det som regel hull 13, og det er også tilfellet for dagen.
– Hull 9 er faktisk bare #13 på vanskelighetsgraden. Både hull 2 og 10 spilte vanskeligere enn hull 9.
– Peter hadde 9 birdier på de første 10.

CTP var i dag på hull 2 og denne var det Peter som tok. Overraskende nok, så var han rundt 9-10 meter fra kurva, men ingen klarte altså å komme nærmere.
90 kroner ble det på det, og det er ikke så verst med tanke på hvor få vi var. Vi gratulerer og greier, så skal du få pengene neste gang vi møtes. Knallings.

Så til vår kjære sammenlagtliste. Det skjer litt ting nå på slutten, men det er likevel ikke de altfor store endringene. Peter begynner å feste et grep om 1.plassen, og trenger nå nesten bare å møte opp for å dra det i land med bare to runder igjen å spille. Jonas sniker seg foran Ole Einar, og det skiller nå bare ett fattig poeng mellom dem. Ronny ser ut til å ha cruisekontroll på 4.plassen, mens Jørn stikker litt i fra Tor-Erik på 5.plass. Kolli koser seg fortsatt på sin 7.plass, mens Olav hopper opp til delt 8.plass sammen med Jan Henning. Kasper hopper også inn på den siste topp 10-plassen, men Groa faller akkurat utenfor med en runde på 0 som tellende.

Som sagt, så er det nå bare to runder igjen, men det skal også spiller før noe som helst er avgjort, og spesielt Jonas og Ole Einar har en del å spille om fortsatt. Så får vi bare håpe regnet holder seg unna og været blir bra sånn at vi kan avslutte med litt stil.
Klokkeslettet er fortsatt klokken 17, og som alltid; møt gjerne opp i god tid før og meld dere på Disc Golf Metrix.

Da er det kvelden for denne karen, så snakkes vi plutselig igjen!

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt