Onsdagsgolf 6. september

Onsdagsgolf 6. september

Hei igjen!

Onsdagsgolf i dag også, gitt. Skulle nesten tro det var hver uke, si.

Skribenten var ikke der i dag, men basert på oppmøte og resultatene, så vil jeg ta en ganske kalkulert avgjørelse av at det var vanskelige forhold i dag.
Bare 12 møtte opp i dag og bare 10 fullførte. Likevel, best i dag, og jeg tror også det er hans første onsdagsgolfseier, er Kasper på +3. Og med bare ett kast ned, så har vi en tre-delt 2.plass på +4 mellom Peter, Kolli og Ole Einar. Ronny er vanligvis best i regnet, men når til og med han ikke får det til, da tyder det på at det rett og slett var vanskelig i dag.

Kuriosa:
– Rekordmange hull gikk uten å bli birdet i dag. 6 hull og 1/3 av banen. Mest overraskende er nok at ingen av 11 registrerte kastere klarte birdie på hull 2, og hull 2 er faktisk #14 på vanskelighetsgraden for dagen.
– Til tross for bare én birdie, så var hull 7 dagens enkleste med et snitt på 3.1.
– Og ikke overraskende, så var hull 9 dagens vanskeligste med et snitt på hele 5.3. Bare 3 par og 9 med bogey eller mer.
– Til tross for at han endte på +5, så klarte faktisk Tor-Erik å dra inn hele 6 birdier i dag, men han hadde også bare 4 par.

CTP var i dag på hull 17, bedre kjent som vannhullet, og denne tok like så greit Kasper også – sånn siden han først var i gang. Det kan vel ikke ha blitt rare pengene ut av det, men en bragd er det likevel. Vi gratulerer og greier!

Selv om vår nykronede norgesmester, Peter Lunde, ikke hadde allverdens runde i dag, så holder det likevel til å ta over sammenlagtledelsen igjen med 2 poeng foran Ole Einar og Jonas. Men likevel, så må han heve nivået en del hakk om han skal ha en sjanse til å ta sammenlagtseieren til slutt, for han har ingen runder å hente poeng fra. Ronny faller da ned til 4.plass, og han har 25 poeng opp og 20 poeng ned, så den plassen ser ut til å være sikret. Ellers er det uendret nedover listen, med unntak av at Olav sniker seg ett poeng foran Lars og tar over den siste topp 10-plassen.

Det gjenstår nå bare 3 onsdagsgolfer og siden det blir ganske fort mørkt nå, så må vi begynne de siste golfene klokken 17. Møt derfor opp senest 16:45 så vi kan få delt inn grupper og greier.

Vi snakkes ved!

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt