Onsdagsgolf 30. august

Onsdagsgolf 30. august

Siste offisielle sommerdag, og hva passer vel da bedre enn å ta seg en tur ut i skogen og kaste litt plast? Sikkert ganske mye, men det er i hvert fall et godt alternativ.

17 møtte opp i ganske behagelig høstvær i dag, mens noen av de største kanonene uteble. Til helgen er det NM på Ankerskogen på Hamar, hvor blant annet Jonas, Peter og Tor-Erik tar turen. Litt mer om det senere.

Når 3 av topp 6 ikke stiller, og de to andre har en litt tung dag, så åpner det opp for oss andre dødelige. Det visste Jørn å benytte seg av og vinner dagens golf på -3. Så er det faktisk 3-delt 2.plass mellom Larsen, Ole Einar og Olav – alle på par. Men det var også en periode ut i runden hvor det var 7-delt 1.plass med alle på par.

Kuriosa:
– De har begynt å grave ganske bra på hull 1 og hullet er derfor ikke spillbart per nå. Vi valgte derfor å sette opp et provisorisk hull rett bak hull 18 langs løpebanen som vi har hatt tidligere. Snittet for det nye hullet ligger på 3.6 for dagen og er sånn omtrent midt på treet i vanskelighetsgrad. Av 17 spillere, så hadde alle topp 9 par, mens bare 2 av 7 i bunn hadde par. Det er et kast på rundt 115-120 meter med mye OB og en del farer, så det er naturlig at det skiller litt.
– Hull 1, sammen med hull 13 og 16 er de eneste hullene som ikke blir birdet for dagen.
– Hull 8 er dagens desidert letteste og er det eneste hullet som spiller under par for dagen med sitt snitt på 2.7.
– Og som vanlig, så går vi rett fra det enkleste til det vanskeligste, nemlig hull 9. Bare én birdie og 5 par og 4 trippelbogeyer eller mer gir et snitt på 5.5. Halvannet kast over par.
– Groa hadde ingen birder, men han hadde bare én dobbelbogey og 17 par!
– Selv om Jørn gikk den beste runden, så hadde Kolli hele 7 birdier totalt, men endte likevel på +9. Mye grunnet en berg-og-dalbane fra hull 5 til 14. Fasit på strekningen blir birdie, trippelbogey, birdie, birdie, kvadruppelbogey, birdie, dobbelbogey, trippelbogey, trippelbogey, birdie. Ganske sprøtt!

CTP var i dag på hull 15, og denne var det forhandspesialisten Lars som tok og tjente 110 kroner på de fantastiske ferdighetene sine. Knallings!

På sammenlagten, så er det ikke store endringene, men Peter har nå en runde på 0 tellende igjen, så han faller da ned til en foreløpig 4.plass. Og det betyr også i praksis at alle bak rykker opp én plass. Fortsatt helt likt mellom Ole Einar og Jonas, mens Ronny ser ut til å cruise inn 4.plassen. Alt avhengig av om Peter får nok tellende til slutt. Jørn stikker litt i fra Tor-Erik og har nå en luke på 7 poeng ned til 6.plassen. Kolli ser ut til å ta 7.plassen, mens Groa og Jan Henning fortsatt kriger om 7.plassen. Groa har en liten luke nå på 3 poeng, og vil nok prøve å holde den. Ny inne på topp 10 for året er Lars. Han har fortsatt en 0-poenger tellende, men har gode sjanser til å avansere om han får den strøket.

Som nevnt tidligere, så er det NM på Hamar til helgen, og der har vi hele 5 spillere fra Skien som stiller. Jonas, Peter og Andre stiller i Open, Tor-Erik i Master og Camilla stiller i dameklassen. Måtte vind og trær stå dere bi!

Vi måtte begynne onsdagsgolfen klokka 17:30 i dag, og jeg tror vi også satser på det neste uke. Mulig vi må få starte klokka 17 for de par siste, men det kommer vi heller tilbake til. Så foreløpig kan dere forholde dere til klokka 17:30 og oppmøte klokka 17:15.

Vi snakkes ved og sånn!

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt