Onsdagsgolf 23. august

Onsdagsgolf 23. august

Hei igjen!

Onsdag står for tur og det betyr nok en onsdagsgolf. 20 møtte opp i dag i flott sommer/høstvær, og det var ikke egentlig så mye å utsette på forholdene. Mange nye i dag også, og det er fint å se. Det var en av de nye som lurte på hvor nivået lå på onsdagsgolfen, og jeg sa at det kunne være alt mellom -10 til +40, og det var faktisk mystisk nærme! For…

Peter følte selv han gjorde en dårlig runde, men han går likevel på -10. Som de fleste av oss andre dødelige hadde vært ekstatiske over. Etter den lille kollapsen på andrerunden under helgens KystTour, så hadde han nok lyst til å revansjere seg. Og det gjorde han også.
Ole Einar er som regel å finne i toppen og gjør i dag en fin runde på -7. Lars er form om dagen, og deler dagens 2.plass sammen med Ole.
Ronny gjør også en veldig god runde på -6, men havner likevel ett kast bak pallen.

Kuriosa:
– Alle topp 4 hadde ett hull de gikk over par. Alle var også ulike hull.
– De har begynt å grave på hull 1 og bokstavelig talt rett foran tee, så står det en diger gravemaskin, så vi måtte improvisere litt der og flyttet utkastet lenger bort mot venstre. Det hadde nok ikke så veldig mye å si for vanskelighetsgraden, for snittet lå på 3.2 og det var dagens 6. enkleste hull.
– Hull 8 er som vanlig dagens letteste, men bare med snitt på 2.9, og er faktisk også dagens eneste hull som spilte under par.
– Hull 9 dreper som vanlig en god runde, og i dag er heller intet unntak og spiller som det vanskeligste med et snitt på 5.4.
– Hull 5 og 10 er de eneste hullene ingen birder for dagen.

CTP var i dag på hull 12, og siden vi ikke hadde noen CTP-pinne, så improviserte vi med en teltplugg eller noe sånt. Den hadde visst bare blitt satt midt i fairway fordi ingen var spesielt nærme, men ingen av oss så den. Det var bare tre som hadde birdie der for dagen, og Tor-Erik var ikke med på CTP, så da var det enten Ole Einar eller Jørn som hadde tatt den. Uten at noen så hverandres markering av CTP, så anslo begge at de var omtrent 7 meter unna. Ole Einar tilbød seg å avslå de 70 kronene det da ville blitt på deling og gi potten til Jørn. Jørn syntes det var greit, og skulle heller sponse neste CTP og ace på Ole Einar. #sosialismenlengeleve

Drama på sammenlagten med bare 5 runder igjen å spille nå. Peter suser rett opp til 1.plass og har en fin luke på 9 poeng ned til Jonas og Ole Einar som ligger helt likt på 2.plass. Ronny har en god luke opp til 2.plass, men også en god luke ned til 5.plass. Det skiller bare ett poeng mellom Jørn og Tor-Erik, så her skal det nok kjempes om 5.plassen. Kolli er fortsatt på 7., og Groa og Jan Henning ligger fortsatt med ett poengs mellomrom på henholdsvis 8. og 9.plass. Jørgen holder fortsatt 10.plassen, men både Kasper og Lars sniker bak med bare 5 poeng opp.

Som sagt, så er det nå 5 ganger igjen, og det begynner å bli litt på grensa med tanke på mørket, men jeg tror likevel vi prøver én uke til hvor vi begynner klokka 18, og etter det må vi nok begynne klokka 17:30 og kanskje til og med klokka 17 for å rekke det før det blir mørkt.

Vi sier i fra, men foreløpig er det altså klokka 18 som gjelder. Og som alltid, møt opp noen minutter før så vi kan få delt inn grupper osv og greier og sånt.

Da snakkas vi på, som dem sier!

Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt