Onsdagsgolf 16. august

Onsdagsgolf 16. august

God kveld i stua og greier!

Det er fortsatt sommerlige forhold i Skien, og det visste 24 kastere å benytte seg av. Virkelig et godt oppmøte på en sen sommerkveld! Kanskje er det også den siste desperate lille resten av sommeren før skolen starter igjen og man plutselig ikke har mer ferie igjen, og plutselig er det snø.

I hvert fall… det er en liten trio som skiller seg ut uke på uke, og det er i dag delt 1.plass mellom Ole Einar og Jonas som går knallrunder på -9. Peter må se seg slått med ett stusselig kast, men går likevel en solid runde på -8. Mange andre som går bra i dag også, og man ender faktisk helt nede på en delt 10.plass om man går på par! Heftige greier.

Vi drøyer ikke og kjører rett på med kuriosa:
– Alle hull blir birdet i dag, og hull 13 er det eneste hullet som blir birdet mindre enn 3 ganger.
– CTP var på hull 11 i dag, og kanskje dette ga litt ekstra motivasjon, for det var dagens enkleste med hele 12 birder og et snitt på 2.7.
– Hull 9 er nok en gang dagens versting med et snitt på 4.9.
– Peter tar eagle på hull 3, mens Ole Einar tar dobbelbogey. Likevel går Ole Einar ett kast bedre til slutt.
– Litt overraskende, så hadde 3 av de 4 beste bogey på hull 8. Til gjengjeld hadde også de samme tre birdie på hull 9.
– Hull 1 var litt av en birdiefest og så hele 14 av 24 birdier. Hvorav 10 av topp 11 hadde birdie der.
– Lars er den eneste som går bogeyfritt i dag.

CTP var som sagt på hull 11 i dag og denne var det ingen ringere enn the grand old chief Eirik Groa som stakk av med. 100 kroner ble det på mirakelkastet og det kommer nok godt med når han til slutt må bytte ut sin 10 år gamle Buzzz. Får se på det som en investering, si.

På sammenlagten, så er det egentlig bare Peter som gjør de store endringene om dagen. Jonas leder fortsatt med 4 poeng over Ole Einar, men Peter ligger bare 43 poeng bak Jonas med en 0-poenger tellende. Om Peter møter opp neste uke, så vil uansett hva han spiller bli tellende. Det er ikke usannsynlig at han tar over 1.plassen om ikke så lenge. Med det, så faller Jørn ned til en 5.plass og Tor-Erik ned til en 6.plass. Kolli holder fortsatt stand på 7.plass og har god margin ned til Groa som ligger på 8., men Jan Henning sniker enda litt innpå og det skiller nå bare 1 poeng mellom dem! Jørgen holder på den siste topp 10-plasseringen, men det er mange bak som melder seg på til sluttspurten om 10.plassen.

Onsdagsgolf blir det også neste uke, men før den tid, så arrangeres årets første KystTour her i Skien. Det er en enkel, en-dagsturnering á to runder, og det er en turnering som er ment for alle ferdighetsnivåer. Info og påmelding kan dere finne på vår Facebook-side, men det er i hvert fall nå førstkommende søndag.

Er det noe mer jeg skulle ha sagt da? Føles ikke sånn ut, så da satser vi på at det er reit for denne gang.

Hei så lenge! Hei, hei!

DGMTRX

Sammenlagt